Încredințează nevoia ta în grija Lui Dumnezeu
Autor: David Wilkerson  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 08/08/2019
    12345678910 0/10 X

 

Unul din motive, de ce rugăciunile noastre pot să rămână fără răspuns, - deoarece noi încercăm să-I zicem Lui Dumnezeu, cum El trebuie să răspundă la ele.

 

Sufletul credincios, își dă inima prin rugăciune Domnului, se smerește în fața credincioșiei, bunătății și înțelepciunii Lui Dumnezeu. Un credincios adevărat va încredința răspunsul la rugăciune în mâna Dumnezeului milostiv, și va fi bucuros, oricare ar fi metoda prin care Domnul va decide să răspundă. În aceasta constă încrederea noastră.

 

Aceia, care îi prescriu Lui Dumnezeu, ce și când să le răspundă la rugăciunile lor, ca atare Îl limitează pe Sfântul Lui Israel. Dar Dumnezeu nu este legat de timp, de maneră sau de mijlocul răspunsului la rugăciune. Dumnezeu dorește, ca noi pur și simplu să lăsăm cererile noastre în mâinile Lui atotputernice, aruncând asupra Lui toate îngrijorările noastre, și să plecăm cu pace și cu liniște, așteptând răspunsul. Este tragic, dacă ai puțină credință, când ai un astfel de Dumnezeu măreț. Deci, mai mult nu mai trebuie să fie: “Poate El să facă aceasta? Poate El să ierte? Poate El să vindece?” Aceasta Îl mânie pe Dumnezeul nostru atotputernic. Leapădă necredința! Vino la El ca la un Creator credincios!

 

Câteva cuvinte despre rugăciune. Satana, când te pui pe genunchi în rugăciune, poate să-ți șoptească la ureche, că Dumnezeu te-a uitat. Oprește glasul lui și spune: „Dumnezeu nu m-a uitat, eu L-am uitat! Am uitat toate binecuvântările pe care mi le-a dat în trecut, am pus la îndoială credincioșia Lui.” Iar apoi roagă-te: „Dar tot voi lăuda lucrările Domnului, căci îmi aduc aminte de minunile Tale de odinioară; da, mă voi gândi la toate lucrările Tale şi voi lua aminte la toate isprăvile Tale.” (Psalmul 77:11-12)

 

  • Doamne, Tu ești măreț! Tu ești Dumnezeul, Care faci, tot ce dorești, „Domnul face tot ce vrea în ceruri şi pe pământ, în mări şi în toate adâncurile.” (Psalmul 135:6) De aceea, pun nevoia mea în mâinile Tale, și mă încred în discreția Ta milostivă! Cred că Te vei îngriji de mine în cel mai bun mod! Vei răspunde cu sănătate, sau cu har, care este mai bun decât sănătatea. Vei schimba împrejurările dificile, sau nu le vei schimba, schimbându-mă pe mine, prin aceste împrejurări. Tu poți face ceea, ce te-am rugat, sau poți face nespus mai mult decât cer sau gândesc eu! Facă-se voia Ta în toate! Întotdeauna acționează în viața mea; formează-mi caracterul, ca să fie asemenea Lui Hristos; mustră-mă pentru păcatele mele; călăuzește-mă în rugăciune; inspiră-mă ca să mă închin Ție; direcționează-mi slujirea! Fie ca răspunsul meu la acțiunile Tale, să se exprime doar prin laudă și prin închinare înaintea Ta, Mărețul Dumnezeu! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

 

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Autorul rugăciunii: Igor Opinca

 

„Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului şi El te va sprijini!” (Psalmul 55:22)

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 923
  • Export PDF: 2
Opțiuni