În căutarea membrilor pentru a forma o echipă
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/08/2019
    12345678910 0/10 X

Când dorești să-ți formezi o echipă, nu trebuie să inviți oameni stricați la minte, căci Proverbele 18:9

Cine se leneveşte în lucrul lui este frate cu cel ce nimiceşte; 1 Corinteni 15:33 Nu vă înşelaţi: „Tovărăşiile rele strică obiceiurile bune.” etc. Dar de asemenea nu căuta oameni perfecți, și nu căuta să afli totul despre oameni, căci nu este de folos, caută să cunoști despre om nici mai puțin decât trebuie și nici mai mult decât trebuie. Cere înțelepciune de la Dumnezeu cu privire la acest subiect, pentru ca să fii cumpătat(ă), echilibrat(ă) și pentru ca să nu mergi în extreme.

 

În urmă, Pavel s-a dus la Derbe şi la Listra. Şi iată că acolo era un ucenic numit Timotei, fiul unei iudeice credincioase şi al unui tată grec. Fraţii din Listra şi Iconia îl vorbeau de bine. Pavel a vrut să-l ia cu el şi, după ce l-a luat... (Faptele apostolilor 16:1-3)

 

Ascultă ce vorbesc alții despre persoana, pe care ți-o dorești în echipă. Dar nu uita că oamenii credincioși cu un carecter frumos sunt vorbiți de rău de alți oameni. Nu căuta să asculți ce vorbesc oamenii despre persoana, pe care ți-o dorești în echipă, nici mai mult decât este nevoie și nici mai puțin. Cere de la Dumnezeu discernământ și înțelepciune, pentru ca să iai decizii chibzuite cu privire la acest subiect.

 

Dacă dorești să găsești oameni perfecți, atunci Înțeleptul Solomon zice că nu vei reuși să faci ceva: Eclesiastul 11:4

Cine se uită după vânt nu va semăna şi cine se uită după nori nu va secera.

 

Nu uita să ceri de la Dumnezeu, ca El să-ți dea aceste persoane, căci Biblia ne învață, nu aveți, pentru că nu cereți de la Domnul.

 

În unele cazuri dorești mai mulți oameni în echipă decât Își dorește Domnul, dar în altele mai puțini decât Domnul dorește.

Duhul Sfânt te va călăuzi, dacă Îi vei permite, dacă cineva n-are Duhul Lui Hristos în el, să-L ceară de la Domnul: Luca 11:13

Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru cel din ceruri va da Duhul Sfânt celor ce I-L cer!”

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 428
  • Export PDF: 3
Opțiuni