Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Unul din câțiva pași, pe care trebuie să-l faci, ca să fugi de păcatul sexual, rămânând în slujire
Autor: Dastin Nili  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 09/04/2019
    12345678910 0/10 X

 

1 Pas:

 

... Nevoia de a veghea în acest domeniu, m-a îndemnat să încerc să păzesc pe cineva de acest tip de tragedie (căderea morală a sjujitorului), am propus șapte pași practici (în acest articol doar un pas va fi prezentat), cu scopul de a ne proteja pe noi, biserica noastră de acest rău.

Nu zice, că aceasta nu poate să se întâmple cu tine

 

Putem să dăm din cap în semn că suntem deacord, dar în inimile noastre ne este greu să fim deacord cu aceasta. Trebuie întotdeauna să ne aducem aminte de avertizarea apostolului Pavel:

 

Cine crede că stă pe picioare, să fie atent(ă) să nu cadă.

(1 Corinteni 10:12)

 

Aceasta poate să se întâmple cu noi, de aceea trebuie să fim foarte atenți în acest domeniu, dar și în altele, dacă dorim să ne continuăm slujirea. În lume domină pofta rea, vrăjmașul ne atacă, dar firea noastră este slabă și neputincioasă.

 

 

---------------------------------------------------

Doamne, păzește-mi inima curată și ajută-ne să ne păzim, când ni se pare că stăm tari pe picioare, pentru ca să nu cădem. În numele Lui Iisus, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 85
Opțiuni