Unul din câțiva pași, pe care trebuie să-l faci, ca să fugi de păcatul sexual, rămânând în slujire
Autor: Dastin Nili
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

1 Pas:

 

... Nevoia de a veghea în acest domeniu, m-a îndemnat să încerc să păzesc pe cineva de acest tip de tragedie (căderea morală a sjujitorului), am propus șapte pași practici (în acest articol doar un pas va fi prezentat), cu scopul de a ne proteja pe noi, biserica noastră de acest rău.

Nu zice, că aceasta nu poate să se întâmple cu tine

 

Putem să dăm din cap în semn că suntem deacord, dar în inimile noastre ne este greu să fim deacord cu aceasta. Trebuie întotdeauna să ne aducem aminte de avertizarea apostolului Pavel:

 

Cine crede că stă pe picioare, să fie atent(ă) să nu cadă.

(1 Corinteni 10:12)

 

Aceasta poate să se întâmple cu noi, de aceea trebuie să fim foarte atenți în acest domeniu, dar și în altele, dacă dorim să ne continuăm slujirea. În lume domină pofta rea, vrăjmașul ne atacă, dar firea noastră este slabă și neputincioasă.

 

 

---------------------------------------------------

Doamne, păzește-mi inima curată și ajută-ne să ne păzim, când ni se pare că stăm tari pe picioare, pentru ca să nu cădem. În numele Lui Iisus, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/predici/187274/unul-din-cativa-pasi-pe-care-trebuie-sa-l-faci-ca-sa-fugi-de-pacatul-sexual-ramanand