Nu ți se va pierde speranța
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 15/03/2019
    12345678910 0/10 X

“Fiule, mănâncă miere, căci este bună, şi fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale! Tot aşa şi înţelepciunea este bună pentru sufletul tău: dacă o vei găsi, ai un viitor şi nu ţi se va tăia nădejdea.” (Proverbe 24:13-14)

 

Precum mierea este bună și dulce, tot astfel este și căpătarea înțelepciunii Lui Dumnezeu în chipul Lui Hristos (1 Corinteni 1:30), care ne dă o plăcere de nedescris în suflet! Cunoașterea Lui Hristos, fără de Care suntem neputincioși (Ioan 15:5), ne face în cea mai înaltă stare, fericiți! Avem un viitor și nu ni se va tăia nădejdea, dacă ea se odihnește în El! Dacă la tine nu-i așa, atunci Scriptura ne avertizează (Psalmul 38:38) “dar cei răzvrătiţi sunt nimiciţi cu toţii,
sămânţa celor răi este prăpădită.”

 

De aceea, dacă ești unit(ă) cu Hristos, spune prin credință: Acum cu încredere privesc spre “ziua de mâine”, căci știu, că Dumnezeu are grijă de mine; El se ține de Cuvântul Său; El face ca toate lucrurile să lucreze spre binele meu; El este cu mine, și niciodată nu mă va lăsa; Privirea Lui este îndreptată asupra mea, iar gândurile Lui cu privire la mine sunt bune; El nu poate să nu-și împlinească promisiunile!

 

Te îndemn: Încredințează-i Domnului toate „zilele tale de mâine”! Fie ca încercarea ta de acum să fie o predică despre credincioșia Lui! În numele Lui Iisus, amin.

 

Traducere: Repalov Veaceslav

 

‘Căci El Însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.”’ (Evrei 13:5)

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 548
  • Export PDF: 3
Opțiuni