Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Evanghelia pentru cei care supraviețui traumei
Autor: www.Iertare.ro  |  Album: www.Iertare.ro  |  Tematica: Adevăr
Resursa adaugata de ReteaCrestina in 16/01/2019
    12345678910 0/10 X

S-ar putea să fi experimentat ceva teribil: trădare, trădare, abuz fizic sau abuz psihic, și astăzi simți poteca acestor evenimente în viața ta. Faptul este că rănile fizice sunt dureroase, dar rănile mintale se vindecă și mai rău. O persoană nu poate scăpa nicăieri din amintirile sale și din ceea ce trăiește în el. El devine întărit, își pierde încrederea în ceilalți și, după ce a supraviețuit durerii o dată, se închide pentru a nu-l retrăi din nou. Întrebarea este: cum să scapi de acest cerc vicios? Uneori se întâmplă evenimente care lasă răni profunde în inima unei persoane, durerea de la care nu dispare nici după trecerea timpului. Uneori, circumstanțele de viață dificile fac inima mai rigidă, incapabilă de încredere, simpatie și deschidere. O astfel de persoană poate fi greu de încredere în Dumnezeu.

 Când vine vorba de traumatisme suferinde, unul dintre cele mai dificile, dar extrem de importante, este momentul de iertare. Fără iertarea altora și a lui însuși, o persoană nu va fi capabilă să se scufunde de chinul obositor. În plus, iertarea este baza unei relații cu Isus.  Este dificil pentru oameni să ierte pe alții. Chiar mai greu să te ierți. Pentru a îndruma astfel de oameni la Dumnezeu, am creat un scurt videoclip pe tema iertării.  În acest video din seria Întrebări și răspunsuri, pastorul Nikolay Savchuk răspunde la întrebarea "Cum să ierți, când este imposibil să ierți?".  Distribuiți acest videoclip cu persoana pe care doriți să o ajutați să depășiți consecințele unei traume trecute, să vă iertați...  

                                   www. Iertare. ro

Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 192
  • Export PDF: 1
Opțiuni