O CLIPA DE IERTARE
Autor: Anonim  |  Album: Daruri Divine  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 09/09/2008
O CLIPA, CIND CERE-AM IERTARE
CE! BINECUVINTATA-AI FOST
ERA O ZI, SCALDATA-N SOARE
SI MII DE RAZE SALVATOARE
AU DAT VIETI MELE-UN ROST
PURTAM POVERI, RANITA- SUFLET
PACATUL! MA ROBI-SE GREU
EU N-AM STIUT! A CUI E VINA
DAR CIND MA-NCONJURAT LUMINA
VAZU-I CA VINAOVATA-S EU!

ATUNCIA MI-AM, CERUT IERTARE
CU LACRIMII! CA O PACATOASA
SI-O FIINTA, BUNA INDURATOARE
STRAPUNS IN MIINI, SI IN PICIOARE
S-A APLECAT LA MINE JOS
MI-A DAT, IN VORBE DE IUBIRE:
MESAJUL TATALUI PREASFINT
IN OCHII! AVEA MARGARITARE
CIND IMI VORBEA DESPRE IERTARE
IN FATA MEA ERA ISUS!

NU POT SA UIT, O VIATA-NTREAGA
CUM L-AM PRIVIT!CIT M-A UIMIT
EL CU BLINDETEA LUI ALEASA,
MI-A SPUS !INTOARCE-TE ACASA
CA TATAL TE, ASTEAPTA-N PRAG
SI M-AM INTORS LA TINE DOAMNE
IAR AZTAZI ,SINT UN FIU SALVAT
EU AM GUSTAT DIN FERICIREA
CE LASA-N SUFLETE IUBIREA
A CELORA !...RASCUMPARATI.

O AZI! TE ROG SA-MI DA-I PUTERE
SA PORT AICI JOS PE PAMINT,
MIREASMA PACII IMBIETOARE
IERTAREA !SFINTUL TAU CUVINT
O CLIPA! SFINTA DE IERTARE
CE BINECUVINTATA-AI FOST,
IUBIREA M-A SCALDAT IN SOARE
SI MII DE RAZE SALVATOARE
AU DAT VIIETI MELE ROST.

AMIN 09/09/08.
A fost o perioada foarte dificila in viata mea,cind viata nu avea nici un rost.DE CE? pentruca nu aveam un gid drept model,in suflet simteam un gol,neliniste,ingrijorare era ceva ?Dar cind ISUS m-a chemat si ma iertat atunci am gasit rostul vieti,de atunci nu mai simt acele stari,de si in viata mea sint multe valuri,care ma lovesc puternic il am PE ISUS LA CHIRMA VIETII MELE si el ma ajuta si ma scoate biruitoare ii multumesc.SLAVIT SA-I FIE NUMELE LUI.
Greseli imposibile: "CERE-AM" in loc de "ceream", "ROBI-SE" in loc de "robise","MA-NCONJURAT" in loc de "m-a-nconjurat", "IN OCHII! AVEA" in loc de "In ochi avea", "Sint" in loc de "sunt","SA-MI DA-I" in loc de "sa-mi dai", "VIIETI MELE" in loc de "vietii mele", "VAZU-I" in loc de "vazui". In total 36 greseli doar in poezie. Enorm de multe greseli! Inacceptabil de multe greseli, ingrijorator de multe greseli.
Adăugat în 09/09/2008
SCUZE
De cele mai multe ori preocuparile din viata noastra ne ocupa cel mai mult timp iar cind vrem sa facem o lucrare in slujba lui D-zeu oboseala isi spune cuvintul .Multumiri pentru comentariu si mii de scuze pentru gresele.
Adăugat în 10/09/2008
ATENTIE la lucrarea Domnului!
Imi pare rau, dar "greselile imposibile", nu trebuiesc puse in totalitate pe "oboseala", ci mai curand ar trebui aplicata zicala, "nu te intinde mai mult decat iti permite plapuma". Toti gresim, dar la unii sunt "inacceptabil de multe greseli", care distruge insusi spiritul poetic de lauda la adresa lui Dumnezeu. Iti este sila, spunea o sora, sa citesti asemenea "poezii". Domnul sa ne dea intelepciune, sa ne vedem locul in lucrarea Lui, care trebuie facuta cu multa atentie si respect, pe masura talantilor ce El ni i-a dat.(Aam mai spus, daca nu avem un profesor de lb. romana, putem da poeziile la corectat, chir si unui elev bun de gimnaziu. Imi cer iertare, dar sincer va spun, ca nu doresc sa supar pe nimeni.
Adăugat în 12/09/2008
Multumesc pentru comentariu,DOMNUL SA FIE CU VOI CU TOTI ,SA VA FACA LOC IN IMPARATIA LUI.
Adăugat în 13/09/2008
fiti ingaduitori
Nu vreau sa par rautacioasa dar va intreb pe dumneavoastra oare sintem chear asa de credinciosi dupa cum vrem sa parem ,oare ISUS asa face cu noi atunci cind gresim eu cred ca el nu ne spune sa raminem in fapta pe care am savirsito ,ne indeamna sa ne ridicam si sa mergem inainte,nu sint deacort cu greselile dar nici cu comentariul"intindeti picioarele cit te tine plapuma " imi cer scuze dar asta este parerea mea nici unul nu putem lua peatra si sa aruncam.FITII BINECUVINTATI CU INTELEPCIUNE SI RABDARE.
Adăugat în 13/09/2008
mesajul poeziei
eu cred ca cel mai mult conteaza mesajul poeziei .daca ne uitam la greseli si vinam orice greseala pierdem esentialul si mesaju poeziei.DUMNEZEU SA O BINECUVINTEZE PE SORA CARE A SCRIS POEZIA SA MAI SCRIE CHIAR ASA CU GRESELI.CEI CARE STIU MAI MULTA GRAMATICA NU SE OBOSESC SA SCRIE POEZII CACI SUNT OCUPATI CU DESCOPERIREA GRESELILOR GRAMATICALE.DOMNUL SA II BINECUVINTEZE SI PE EI.
Adăugat în 28/07/2009
POEZIE
DOMNUL SA O BINECUVINTEZE PE SORA CARE A SCRIS POEZIA.DOMNUL NU SE UITA LA GRESELILE GRAMATICALE CUM NE UITAM NOI.CEEA CE FACEM PENTRU DUMNEZEU CONTEAZA.EU MA UIT LA MESAJUL SI LA ESENTA POEZIEI NU LA GRESELILE GRAMATICALE COLECTATE SI NUMARATE DE ALTII.DACA NE-AR ADUNA SI CONTABILIZA SI NOUA DUMNEZEU GRESELILE CE AR FI DE NOI.DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE
Adăugat în 28/07/2009
sa trecem dincolo de greseli...
parerea mea ca poezia asta te patrunde si la urma urmei ce conteaza greselile gramaticale..mu le aprob dar...mi sa parut sunt ceva greseli dar nici nu ma facut sa critic ceva pentru ca e prea faina poezia..
Adăugat în 30/01/2010
Statistici
  • Vizualizări: 9344
  • Export PDF: 55
  • Comentarii: 8
Opțiuni