orfan-singur
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 26/07/2008
Mam nascut sarac in lume. Nam avut haine pe mine nici incaltari in picioare. Ca am ramas orfan de tata. Cind aveam trei anisori Domnul la luat acasa. Pe-al meu tata biolgic ca sa vad . Ca nu ma lasa niciodata fara sprijin. Chiar cind valul este mare El imi da mereu putere. Cind mia fost pe lume greu. Ma ajutat Dumnezeu, ma luat in a Lui brate. Mia vorbit cu vocea blinda nu te teme Israele, Sint Iahova Dumnezeu tu sa porti Numele Meu. Team chemat ti-am dat un nume tie sa nu-ti fie rusine. Caci in palme team sapat cu al MEU SINGE team spalat. Tiam dat haina cea curata. Poart-o si fi fara pata , zbircitura. Ca in ziua ceea mare sa poti sa stai in picioare. Prin El, cu EL si pentru EL in veci Amin.
aceste versuri imi vin in minte ori de cite ori sint inselat, mintit, de cei ce zic ca sint si nu sint.tinind cont ca vin din lume aceste versuri ma tine linga Domnul sa nu ma intorc inapoi.
..."sint inselat, mintit, de cei ce zic ca sint si nu sint"...Dragul nostru, daca esti inselat si batjocorit de unii care zic ca sunt si nu sunt purtatori a-i crucii Domnului Isus Cristos, fii tare si nu da inapoi; diavolul a pus si din acestia pe calea spre Patria cereasca. Ramai la picioarele Domnului. El nu ne dezamageste niciodata.
Adăugat în 27/07/2008
Statistici
  • Vizualizări: 1068
  • Export PDF: 82
  • Comentarii: 1
Opțiuni