In Memoriam
Autor: TraianSuciu  |  Album: Licurici de har 2 !  |  Tematica: Înmormântare
Resursa adaugata de TraianSuciu in 24/11/2021


Se apleaca Mana Domnului sa adune spice…si ia la El suflari, pe rand, pe rand…
nu lasa niciunul la intamplare ca sa pice…si lasa holdele pe camp plangand, plangand…

Plecat-au unii dintre noi asa devreme …pe cand nimeni nu vedea, nu intrevedea …ca nu erau a despartiri triste semne …nici vorbe gura nu rostea, nu…nu le rostea

V-ati dus usor cum aburu se inaltā …fuioare ce se duc la stele, acolo printre stele …in vesnicia ce pamânt de trup descaltā …si sufletul desprinde, de suferintele prea grele, prea grele.


Ati plecat, fara sa cereti asistentā…sa va petreaca in plans evetualul drum, acelasi drum…v-ati dus cum a-ti trait, umil cu penitentā…. cā ati fost o jertfa sfanta de bun parfum, da. . bun parfum

In urma voastra doar semne de intrebare …si-n toate doar un singur bun raspuns, ce bun raspuns…cā Domnul a hotarat ca azi sa fie clipa de plecare. . ca vremea suferintei e indeajuns, va e deajuns.

Ne mangaie Cuvantul vietii, despartirea…ca stim din el ce frumuseti is sus. . acolo sus…dar cel mai mult ne imbarbateaza crezul si simtirea…ca sunteti in prezenta lui Isus. . a Domnului Isus

De azi voi ati intrat in amintirea noastra…ca-naintasi ce au primit slujirea…toata slujirea…in zile bune sau pe vreme prosta. . v-ati canalizat imbelsugat spre toti iubirea. . O! da iubirea.

Un bun ramas, la revedere, pina atunci…sunt peste timp din nou o realitate, da o realitate…o zi cand cand toti impinitori dumnezeiestilor porunci…ne vom vedea in sfanta Lui cetate. . a Mielului cetate!

Amin!

Amintirile sfintilor si sangele martirilor din orice vreme a fost o motivare in plus si un bagaj consistent de practica crestina!ä ca invatatura pentru noi !


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 575
Opțiuni