De nu te-aș fi simțit aproape
Autor: Diana  |  Album: Gânduri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Diana14 in 21/11/2020
-- De nu te-aș fi simțit Doamne aproape de mine în pașii vieții mele... te-aș fi uitat acu demult. Tu ai stat mereu în fața ochilor mei, care uneori priveau la străini și nu la Tine. De nu mi-ai fi fost Prieten în greul serii, te-aș fi uitat azi și în binele zilei în care răsari de după munții înalți. Tu te-ai gândit mereu la mine... și mi-ai dat din gândul Tău și mie astăzi... de altfel... te-aș fi uitat. Iubirea Ta aprinde mereu acel foc care nu mă lasă să te uit. Mi-ai fost alătuti din anii copilăriei, când eu alergam spre găurile săpate adânc... găuri fără lumină, dar mereu ți-ai întins mâna ca o potecă, pe care eu călcam încrezătoare. Și anii tinereții din amintirile mele, mă fac ca să nu te uit acu. Mi-ai dat în mână armele nevăzute de mine, ca să lupt cu nevăzutul ochilor mei.
-- Dar acu... când eu am înțeles de ce nu te-am uitat... mă strâng remușcările... căci nu am uitat nici clipele când te-am întristat. Iertarea Ta de care am parte... mă face să mă simt mai vinovată în necredința mea, bunătatea Ta mă rușinează, îmi aduce clipe de suspin vinovat. Îmi aduc acu aminte Doamne, cum în fiecare zi răsăreau razele Tale în curtea vieții mele... dar și viața este de la Tine.
-- Astăzi știu că înțeleasă și neînțelegătoare am fost doar eu. Căința ce-a cuprins inima mea astăzi, mă face să înțeleg, că nu te-am uitat, pentru-că ai fost mereu prezent.
Domnul este mereu aproape de noi, Domnul este mantuitorul si salvatorul nostru! Fiti binecuvantata sora Diana!
Adăugat în 22/11/2020 de florenta.sarmasan
Amin. Și dumneavoastră fiți binecuvântată sora Florenta.
Adăugat în 22/11/2020 de Diana14
Statistici
  • Vizualizări: 72
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni