Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Prezentul viitorului meu
Autor: Ioan Hapca  |  Album: Din vicisitudinile vieții  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ioanhapca in 14/11/2017
Prezentul viitorului meu

În prezentul trecutului meu
Sunt chinuit apăsător
De lipsa prezenței lui Dumnezeu
Cel nespus de bun și îndurător,
Care m-a făcut și m-a iubit mereu.

Dar iată că prezentul prezentului meu
Este chiar El Însuși, și acum,
Mi-e plină inima de slava lui Dumnezeu
Care-mi poartă pașii pe drum,
Drumul viitorului meu, prezent mereu. . .

12/11/2017*Ioan Hapca
         (Zaragoza)
O profund filozofica si sensibila reflexie si contemplatie asupra "prezentului trecutului meu"; a prezentului prezentului meu"; si a "prezentul viitorului meu". Sunt momente ale vietii cand ne simtim "chinuit apăsător/De lipsa prezenței lui Dumnezeu". Dar tocmai aceasta suferinta a absentei este o dovada ca Duhul lui Dumnezeu este in noi. Fiindca daca nu l-am fi gasit, ori nu l-am avea pe Dumnezeu in minte si in inima nici nu l-am fi cautat, nici n-am fi chinuiti de intrebari. Dar aceste framantari, precum ale psalmitului sunt o marturie, asa cum profund spune si poetul ca "Mi-e plină inima de slava lui Dumnezeu/Care-mi poartă pașii pe drum,/Drumul viitorului meu, prezent mereu. . ." Multumiri Dlui Ioan pentru aceasta invitatie la propria cercetare sa vedem daca Dumnezeu este intradevar si in sufletul nostru. Sincere felicitari, har si pace de la Domnul.
Adăugat în 14/11/2017 de marin2016
Frumos. Sa multumim Domnului ca am fost alesi, sa uitam trecutul , sa traim prezentul cu intensitate alaturi de cel care s-a jertfit pentru noi, sa urmam calea Lui cea buna si dreapta a lui Hristos. Domnul sa va binecuvinteze!
Adăugat în 15/11/2017 de florenta.sarmasan
Statistici
  • Vizualizări: 377
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni