Cina cea de pe urmă
Autor: Marin Mihalache  |  Album: Cantare Domnului  |  Tematica: Slujire
Resursa adaugata de marin2016 in 31/01/2017
Pe tâmplele tatei ninsese cenuşă.
El, fiindcặ nu s-a vândut nimănui
În inimă avea o cătuşă
Şi-n palme, o urmă de cui.

În vremuri cu zgură a nins
De-atâta cruzime şi ură
Şi tata devreme s-a stins
Cu urme pe trup de tortură.

Ṣi-l văd, parcă-i viu pe-o cărare
Spălată cu lacrimi şi sânge,
Ṣi-n piept are rana, o floare
Ce mama o udă când plânge.

Duşmanii aş vrea să îi iert
M-am rugat cu sfinţii la schit
Ṣi orb am trecut prin deşert
De duhul cel rău ispitit.

Dar tata se roagă în rai
Şi-şi cheamă duşmanii la cină.
Vai, ninge cu îngeri pe plai
Şi-n lume se face lumină.

Copyright © 2016 Marin Mihalache
Dar tata se roagă în rai/Şi-şi cheamă duşmanii la cină./Vai, ninge cu îngeri pe plai/
Şi-n lume se face lumină.El e cel ce-a murit pentru al nostru păcat/El e cel ce cu sângele Lui ne-a răscumpărat/Slăvit să fie Domnul Isus/Cel ce în inimi pace ne-a pus/Mult har și multă pace/Domnul Isus să îți de-a / Prin mâna și dragostea Sa
Adăugat în 31/01/2017 de 1pocaintaP
Cu siguranță este prea amplu și mult prea adânc acest poem pt mine, nu-l pot pătrunde în adâncul realității lui dar simt citindu-l o sfâșiere, o duioșie, o luptă...ceva ce nu încape în interior și se revarsă pe obraz...Da, citesc și nu-mi pot stăpâni lacrimile...Aici este „degetul lui Dumnezeu”, aici este o Putere care nu-i de jos de pe pământ... Aici este ceva ce deschide adâncuri sigilate cu pietre mari și mă face ies din lăuntrul meu...
Bunul Dumnezeu va înzestrat cu un dar minunat, glorie Lui și felicitări cu multă prețuire pt dumneavoastră, împreună cu rugămintea adusă în prezența Tatălui ca El Însuși să vă răsplătească orice lucrare și osteneală pt Împărăția Sa și să reverse mai departe harul și binecuvântările Sale scumpe peste d-voastră și toți cei apropiați!
Adăugat în 31/01/2017 de Ioanhapca
Un poem minunat care reflecta adanc sufeinta celor care s-au jertfit pentru Domnul pe altarul credintei. Domnul sa le rasplateasca jertfa lor, Domnul sa ne dea si noua putere si intelepciune sa le urmamam fara sovaire exemplul daca va fi nevoie. Felicitari pentru acest poem minunat. Domnul sa va binecuvinteze.
Adăugat în 01/02/2017 de florenta.sarmasan
Superb!!! O raritate a vremii— aceste versuri... Surprins, că sincer mi-a plăcut!!! E o idee genială, și un mod de exprimare inteligent, minunat!! Multe binecuvântări, din inimă!
Adăugat în 01/02/2017 de ghidora
Revin adesea la poezia aceasta...are ceva aparte, ceva deosebit, înălțător și tainic care cheamă la meditație profundă... mă gândesc cât de adânc poate fi simțământul din umbra a ceia ce este pus aici pe hârtie și îmi vine să vă îndemn să ne mărturisiți mai mult din viața, trăirea și umblarea d-voastră cu Domnul pt că se vede clar că aveți inima lipită de Domnul, dar nu vreau nici să vă forțez în vreun fel...sunt însă convins de faptul că mărturia credinței și lucrării lui Dumnezeu în viața cuiva este de mult folos pt a încuraja și întări credința multora. Bunul Dumnezeu să vă călăuzească și să vă binecuvânteze „în totul totului tot”.
Adăugat în 06/02/2017 de Ioanhapca
Deosebită lucrare! Fiți binecuvântat.
Adăugat în 09/02/2017 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1529
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni