Trimite Doamne... Lumină!
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Cârje de stele...  |  Tematica: Trezire si veghere
Resursa adaugata de sanda_tulics in 18/03/2014
Când zorii de ziuă uită să vină,
S-aducă în zare mângâieri în lumină,
Iar noaptea insistă ca să rămână,
Simţindu-se puternic... stăpână,

Când verdele-n flori se jeleşte,
După roua ce-o doreşte,
Şi-n lipsă-i arşiţa... dogoreşte,
Trimite Doamne, Te grăbeşte!

Când la amiaz' cerul îşi lasă,
În ciudă şi ură, ceaţa-i groasă,
Când păsările... parcă-s în colivie,
Fără cânt de bucurie...

Când fructele-şi pierd din dulceaţă,
Căci soarele-i ascuns... şi-n locu-i e ceaţă,
Când greierii plâng şi se tem în surdină,
Sunt speriaţi de reaua furtună,


Din ceruri, trimite, Te rugăm, Tată: LUMINĂ !







Evenimentele politice precipită situatia la graniţa ţării. Am văzut zeci de mii de crestini din Ucraina îngenuncheaţi înaintea Tatălui ceresc să nu îngăduie războiul... Noi ne rugăm..?
O rugăciune sublimă, care apropie sufletul de Dumnezeu!

Multe binecuvântări cereşti!
Adăugat în 18/03/2014 de Duverna
Sora Sanda, acolo in ucraina, lucreaza acelasi duh care a lucrat si acum 20 de ani in romania noastra. Duhul anticristului, care este in lume, care misca interesele deavolului la vedere, fara sa ii pese de omuletul de rand. Fiara se extinde, creste, si acapareaza cat mai multe tinuturi posibile. Acolo o sa se inchida fabrici cum s-au inchis si in Romania, acolo o sa ajunga foarte multi someri ca si la noi, acolo in loc la multe fabrici o sa apara lanturi de magazine din vest ca si la noi. Imi amintesc ca in orasul meu unde era brutaria orasului care alimenta zeci de sate cu paine, acuma este lidl, care vinde produse made in china, iar painea noastra ne-o mancam de la straini. Domnul sa trimita ajutorul Lui Bisericii, ca sa nu ramanem fara indurarea Lui, caci vremurile sunt vremuri de mare stramtorare.
Adăugat în 18/03/2014 de MihailCiprianMuresan
..ar fi atit de multe de spus despre aceasta situatie... De aceea Domnul ne avertizeaza sa tinem vie zestrea ce ne-a dat-o {pe toate laturile} Personal sunt ingrijorata de vinderea tarii pe nimic. S-au vindut enorm de multe hectare de pamint strainilor, s-a exportat lemnul padurilor, ..totul se distruge sa fie stearsa de pe suprafata pamintului.
Imaginea zecilor de mii de crestini ucrainiei in genunchi,mi-a dat fiori si lacrimi. Ma bcur caci ai sesizat barbateste subiectul ,poate o sa fi mai ascultat decit mine ,o femeie care ma rog asa cum se roaga sper si cred multi,foarte multi crestini din Romania. Iti multumesc de explicarea subiectului ,binevenit pentru cititori .Domnul sa aibe mila de noi si de toti care trec prin incercari . Cind vezi asa dezastre, iti dai seama caci problemele personale sunt''floare la ureche'' cum zice un proverb romanesc.
De asemeni ma bucur si de partasia in vers cu frateel Duverna, un veteran al timpului trecut care intelege cel mai bine sensul celor ce se intimpla asa aproape de granita tarii.Fiti binecuvintati,multumesc !
Adăugat în 18/03/2014 de sanda_tulics
Amin! Domnul să trimită Lumină în toate cazurile amintite în vers și nu numai. Domnul să-ți asculte rugăciunea poetică și toate celelalte rugăciuni pe care le trimiți spre Tronul milei și al îndurării, sora mea Sanda.
Adăugat în 20/03/2014 de ana_haz51
Statistici
  • Vizualizări: 928
  • Export PDF: 9
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni