Vrei să fii o mică scânteie?
Autor: Cornel Jigau  |  Album: Codrule, codruţule  |  Tematica: Zidire spirituala
Resursa adaugata de Cornel_Jigau in 27/01/2014
Vrei să fii o mică scânteie?

O mică scânteie neînsemnată,
Poate aprinde lumea toată,
Orice foc mare era la-nceput doar o scânteie,
Orice proiect grandios era odată,
Doar o ideie!

N-ai vrea să te alături şi tu,
Unui proiect grandios,
Ce-L onorează pe Domnul Hristos?
Să ne plecăm pe genunchi în rugăciune,
Să facă Domnul din ceruri,
O mare minune!

Inimile de gheaţă,
Se vor topi,
Cărbunele scos din foc,
Se va reîncălzi.
Dacă vei îngenunchea,
Şi te vei ruga,
În cămăruţa ta,
Tatăl ceresc va lucra!

La fel şi Daniel a-ngenuncheat.
Şi de trei ori pe zi, s-a rugat,
Iar Domnul, i-a răspuns la rugăciune
Şi-a avut loc o mare minune!

Poporul a căpătat îndurare,
Scânteia cea mică,
A aprins focul cel mare,
Iar planul divin s-a derulat,
Pentru că un om credincios, s-a rugat!

24.01.2014
Cornel Jigău
Împreună cu o poetă de la Resurse Creştine am iniţiat proiectul spiritual "Fiul risipitor'' când de la ora 20 la 20:30 ne rugăm în fiecare seară pentru copiii noştri care au întors spatele lui Dumnezeu şi găsesc plăcere în distracţiile lumeşti.Dorim ca cât mai mulţi fraţi creştini indeferent de denominaţiune să ni se alăture în acest proiect.Pe orice meridian ai fi la ora locală 20 te poţi pleca pe genunchi în cămăruţa ta cerând ajutorul Tatălui ceresc.Poate că mulţi părinţi sunt în această situaţie.Satana ne loveşte unde ne doare mai tare!Dorim ca acest proiect spiritual să fie unul laic după modelul primilor creştini care se rugau acasă la ei care a fost încununat de un mare succes.Ne-am gândit să ne rugăm în grupe mici până la şapte persoane iar când acest număr este depăşit grupa să se împartă în două.Oricine doreşte poate să participe la rugăciune.Poate că Tatăl ceresc doreşte ca acest proiect să devină unul global.Eu nu ştiu acest lucru dar sper.Sunt convins că Tatăl ceresc va auzi strigătele noaste de ajutor şi ne va răspunde din cer.Personal sunt un fiu risipitor întors acasă şi sunt un răspuns la posturile şi rugăciunile părinţilor mei.N-aş fi crezut că mă voi mai întoarce vreodată dar totuşi acest lucru s-a întâmplat după cum vedeţi.Mare putere are rugăciunea unui om credincios!Acum sunt la rândul meu părinte şi experimentez durerea părinţilor mei.Este rândul meu acum să vărs lacrimi fierbinţi şi să strig după ajutorul divin.Mai mult de atât nu putem face,restul este lucrarea lui Dumnezeu prin Duhul Sfânt.El să lucreze după buna Sa plăcere!M-as bucura sa aud vesti de la cei ce doresc sa se roage.Amin!
Domnul să te binecuvânteze, frate Cornel, este mare nevoie de rugăciune, aceeași situație este și la mine, este rândul meu... Bunul Dumnezeu să asculte rugăciunile tuturor părinților.
Adăugat în 28/01/2014 de ana_haz51
Ma alatur si eu proiectului spiritual, alaturi de voi, ma voi ruga pentru fiii risipitori, aceeasi durere e si in pieptul meu pentru copiii mei. Cine poate intelege mai bine suferinta, daca nu acela care are aceeasi suferinta?
Domnul sa ne asculte rugaciunile si sa lucreze mantuire.
Adăugat în 28/01/2014 de fidelitate
Domnul sa extinda acest proiect la toți cei ce postează sau doar citesc de pe R.C!
Adăugat în 28/01/2014 de loredanam
Toti suntem parinti si avem lacrimi inaintea Domnului pentru cei ce ni i-a dat sa-i iubim sa-i ajutam sa-L descopere pe Dumnezeu. Parintesti ginduri si lacrimi...fie binecuvintate !
Adăugat în 29/01/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 951
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni