NEDUMERIRE
Autor: Cristinel Agape  |  Album: De dragoste  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cristianagape in 07/01/2013
Nedumerire

E greu de inteles in viata asta,
Un lucru ce nicicand n-am sa-l pricep,
Desi pe dinafara sant doar farmec,
Indragostitii pan la urma, se urasc !

Si nu-i nimic in stare sa ii mai impace,
Nici lacrimi, nici cadouri,si nici legi,
Caci nu e-n stare nimeni ca sa schimbe,
Pe cel plecat in cai faradelegi…

Cum poate sa dispara dintr-odata,
Un foc ce pana ieri te perpelea,
Cum e posibil inima sa sece,
Uitand definitiv, pe El sau Ea?

Raspunsul este simplu si e-n carte,
In Biblia cea sfanta, asa-i scris:
Tu Dragostea sa n-o starnesti in pripa,
Asteapt-o cu credinta, si-i pe veci!

In lume astazi toti, vor pasiune,
Iubire-nflacarata ca de vis,
Uitand ca doar in trei de-i impletita,
Franghia vietii ,te poarta-n paradis!
07/01/2012 Vad in jur astazi tot maimulte cupluri care se despart,de ce oare?


Minunate versuri! Domnul să binecuvânteze familiile cu dragostea Sa, care nu va pieri niciodată! 1Corinteni13
Adăugat în 07/01/2013 de Simo_7
Cred caci fostii indragostiti [familistii] se despart pentru caci si-au pierdut reperul, s-au lepadat de flacara binefacatoare a Duhului Sfint, isi asuma ''liberatatea''de a-si conduce viata dupa principii firesti ,carnale.Familia nu se mai regaseste in dimensiunile valorice lasate de Domnul ca fiind minibiserica lui Dumnezeu.Familia si-a pierdut valoarea si frumusetea daruita de Domnul in favoarea expresiei negative a raului instalatin sinul ei.Familia isi purta binecuvintarea cu sfintenie si curatie asa cum i-a fost impusa de Cuvint,fiind in zilele actuale depasita din mers de ''o traire impreuna''model luat de la animale.Divortul, neincrederea si separarea sufleteasca dintre cei doi, au facut ca ceea ce era coroana ,slava familiala sa fie pecale de disparitie.[raspuns dat autorului; de ce se despart cuplurile casatorite?]
Adăugat în 08/01/2013 de sanda_tulics
Subscriu la ceea ce spune sora Sanda, asa e...Trist dar adevarat! Multa binecuvantare!
Adăugat în 08/01/2013 de lboltasu
"Raspunsul este simplu si e-n carte,
In Biblia cea sfanta, asa-i scris:
Tu Dragostea sa n-o starnesti in pripa,
Asteapt-o cu credinta, si-i pe veci!"

Răspunsul iată l-ai aflat - graba. Şi desigur o viaţă fără de Domnul! Sau neatenţie atunci când prin Cuvântul Său Domnul vorbeşte.

Şi insuficienta educaţie primită în familie căci şi dragostea se învaţă. Când familia nu este un exemplu de trăire în dragoste şi în Adevăr, membrii mai tineri ce să înveţe şi de unde.

De fapt aici e baiul. Au de unde. E suficient să iasă pe uşă în lume sau nici atât, doar să deschidă un televizor sau un calculator.

Părinţii, nu toţi înţeleg că aceştia nu sunt numai o binecuvântare ci şi o mare responsabilitate, şi că în primul rând pentru ei vom da socoteală Domnului. Dacă cere EL socoteală pentru un biet talant, darmite pentru un talant viu. De fapt talantul la care se referă pilda are o simbolistică mult mai bogată.
Doamne ai milă de părinţi şi de copii deopotrivă! Amin


Adăugat în 08/01/2013 de Mara56
Versurile descriu realitatea zilelor noastre, probleme, lipsă de dragoste, tensiuni sunt...pentru că aşa e pe pământ şi cine zice că nu le are şi că totul e perfect...ferice de el! Dar..toate se pot depăşi cu ajutorul Domnului, dacă se poate ierta. Ispite vin şi la cei creştini, mai ales la copiii Domnului, dar cum zice şi Cuvântul "Îngăduiţi-vă unii pe alţii, şi, dacă unul are pricină să se plângă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi." Coloseni 3:13 Dacă Domnul e cu cei doi şi alegerea e făcută după voia Lui, dacă vor să rămână binecuvântati de El şi în Mâna Lui..cu Domnul toate-s posibile! Poezia reflectă realitatea zilelor noastre, e frumoasă, chiar dacă e trist ceea ce se întâmplă, Domnul să reaprindă dragostea Sa, dragoste Agape, din Dumnezeu, care nu va pieri niciodată!
Adăugat în 08/01/2013 de Simo_7
Statistici
  • Vizualizări: 950
  • Export PDF: 15
  • Comentarii: 5
Opțiuni