Răbdarea este singura armă împotriva nerăbdarii, a agitației firești.
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Calea înteleaptă  |  Tematica: Caracterul
Resursa adaugata de sanda_tulics in 20/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Răbdarea este singura armă împotriva nerăbdarii, a agitației firești.
Rabdarea este intradevar una din virtutile crestine. De multe ori ne grabim dar nu stim incotro mergem ori daca santem pe calea ce buna. Asa cum bine spune si autoarea aforismului este bine sa cultivam si sa folosim rabdarea impotriva nerabdarii. "Sa ne grabim incet", cum spune un dicton latin.
Adăugat în 20/01/2017 de marin2016
..Festina lente..
Adăugat în 21/01/2017 de sanda_tulics
Bunatatea este singura arma impotriva rautatii, adevarul impotriva minciunii, pacea impotriva fricii, o viata sanatoasa impotriva bolii, fidelitatea impotriva duplicitatii, prietenia impotriva dusmaniei, cinstea impotriva plagiatului, de exemplu, desi pe aici se vehiculeaza ideea ca exista doar inspiratie divina, nu plagiat. Cu un dictionar de antonime s-ar putea scrie un volum de "maxime" de acest gen. Nu postati comentariul, pur si simplu de data asta nu m-am putut abtine. Fiti binecuvantata!
Adăugat în 21/01/2017 de vimara62
Nu m-am gândit deloc să procedez așa cum dumneavoastră ,VIMARA-62 acuzați în comentariul făcut postării mele .Dumnezeu este martorul meu.
Adăugat în 21/01/2017 de sanda_tulics
Îmi pare rău că am fost înțeleasă greșit.Nu v-am acuzat că ați plagiat dicționare sau ceva de felul acesta. Numai că atât de multe gânduri curg pe acest site, care seamănă a maxime cum semăn eu cu Melanie Trump, încât am răbufnit. Maximele sunt idei profunde, concise, nu tot ce ne trece prin minte, doar pentru că e adevărat. Nu mă mai pronunț și asupra altor genuri literare, dar la această secțiune se exagerează. E, totuși, pentru Domnul!
În speranța că nu mă veți urî, îmi cer scuze, dar îmi susțin punctul de vedere. La statutul pe care îl aveți, cred că ar trebui mai multă cizelare.
Dumnezeu să se îndure de noi!
Adăugat în 21/01/2017 de vimara62
Nu vă acuz de nimic! Sincer, apreciez versul ce-l scrieti si cind nu inteleg ..întreb Asa am întrebat si alti deponenti si nu s-a suparat nimeni Cât despre maxime sau gândurile bune ''ce-mi trec prin cap''-slava Domnului ca El mi le trimite !Capul mei Îi aparține lui Dumnezeu El e Stăpânul !, le scriu pentu toțî aceia care se bucură sincer la picioarele Lui , mă salută și mă binecuvintează (ca și azi noapte,l o sudenta din Cluj care se simte întărită și binecuvântată chiar cu aceste îndemnuri scrise șia tât de comentate de dumneavoastră!). Nu vă erijați în ''persoana delegată de Dumnezeu '' să întristați pe aceia care scriu ce primesc de la Duhul Sfânt . Nu fiți ''selectivă , mofturoasă, respingătoare cu darurile nimănui- asa cum scrieți de situația mai multor deponenți. Resurse Crestine -este o masă întinsă tuturor care scriu ce au, simt din punct de vedere spiritual doar de dragul Domnului Dumnezeu. Ca supraveghetor al acestui site , va atenționez respectuos să nu fiți aroganța cu nimeni ..nici măcar cu mine Noi ne bucuram aici la această masă iar mofturosilor le atragem atenția prima data iar apoi intervine administrația care, conform regulilor de funcționare al site-ului ia măsuri așa cum le-au hotarât . Sănătate din toate punctele de vedere, va doresc!
Adăugat în 21/01/2017 de sanda_tulics
Pentru Vimara62!
Când loveşti, urăşti, jigneşti pe un semen de-al tău, nu uita că are acelaşi Creator ca şi tine şi-i sare în ajutor...
Este unul din ''gândurile necizelate'' așa cum le numiți pe care le respingeți ,scrise de mine
Sănătate sănătate, sănatate!
Adăugat în 21/01/2017 de sanda_tulics
Sfinte arme ale apărării, să le prețuim îndeajuns!
Adăugat în 24/01/2017 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1383
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 8
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni