Îngerii te vor duce pe brațe, ca să nu-ți lovești piciorul de vreo piatră
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Despre îngeri  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de loredanam in 04/01/2024
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Eram în străinătate, într-o excursie, cu îngăduința Domnului. N-aș putea pretinde că eram trimisă cu o misiune de către Domnul Însuși, dar noi, creștinii, ar trebui să ne simțim oricând în serviciul lui Isus. Chiar și în vacanță, să nu ne relaxăm într-un concediu spiritual! Să ne rugăm și mai mult, să postim câte o zi, dacă nu am avut inspirația proastă de a plăti „all inclusive”. Și, dacă avem prilejul, o ușă deschisă, să mărturisim. Mă tem că doar combăteam islamul acolo și în esență ideea de „arabi civilizatori”.

Eram în cadă, în picioare, după duș, și am alunecat pe perdeaua de baie (intrată în cadă, ca să nu stropesc pe jos). Apoi, rapid, am pornit spre dușumea, cu capul în jos și... am aterizat pe gresie, cât eram de lungă și de grasă(85 kg). Dar, minune! A fost ca și cum două mâini(de înger păzitor, desigur), m-ar fi pus foarte lin pe podeaua rece și tare din baie, deoarece nici nu m-am lovit cu capul, deși, în mod natural, ar fi trebuit să mi-l sparg. Nu m-am lovit nici la membre, nu am simțit nici o durere, era ca și cum m-aș fi întins voluntar pe jos, pe gresie. M-am ridicat foarte repede (nici când fac exerciții pentru abdomenul gras nu mă mișc așa agil), m-am îmbrăcat, și am trecut în camera de alături și i-am povestit fiului meu ce mi s-a întâmplat. El nu a părut foarte impresionat, dar eu cred că a fost o minune. Alte persoane, în condiții similare au avut comoție cerebrală și/sau fracturi. Eu nici măcar cu o durere nu m-am ales, slăvit să fie în veci Domnul Dumnezeul nostru, Mântuitorul Nostru Isus Cristos! El, CEL PreaÎnalt și Singurul Bun ne trimite îngerii Săi și ne scapă din primejdii. Bineuvântat să-I fie în veci Slăvitul Nume!

Psalmii 91:11,12 – "Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale; șiei te vor duce pe mâini, ca* nu cumva să-ţi loveşti piciorul de vreo piatră”.

Altădată, după ce o soră a visat cum că aș fi murit, m-am ales cu o infecție și sigur cu o bacteriemie( de la o măsea cu abces, pe care o tratasem prin canal). Atunci am frisonat în biserică (frații martori mi-au povestit că aveam o față ca „de moartă”) și i-am refuzat să cheme ambulanța acolo, la Casa Domnului. I-am îndemnat să se roage pentru mine, ceea ce au și făcut, atrăgând îndurarea Domnului spre mine. După adunare, m-am dus la spital, (unde lucram) și mi-au pus o branulă pe care mi-am făcut singură antibioticul și mi-am irigat cu seringa și canalul dentar deschis. Sunt medic, așa că nu ar trebui să mă laud cu această vindecare, de acum 8 ani. Doar cu minunea izbăvirii Domnului mă voi lăuda, căci e spre Slava Lui! Și, oricând, medicul tratează, însă doar Doctorul Suprem vindecă!

Ieremia 9:23,24 – "Aşa vorbeşte Domnul: „Înţeleptul să nu se laude cu înţelepciunea lui, cel tare să nu se laude cu tăria lui, bogatul să nu se laude cu bogăţia lui."Ci* cel ce se laudă să se laude că are pricepere şi că Mă cunoaşte, că ştie că Eu sunt Domnul, care fac milă, judecată şi dreptate pe pământ! Căci** în acestea găsesc plăcere Eu”, zice Domnul.

  • Slavă Ție, Dumnezeul nostru, Sfântă Treime, Cel Care faci milă, în primul rând, pe pământ! Îți mulțumesc, Tată, Te laud, Doamne Isuse, mă bucur în părtășia Ta neasemuită, Doamne, Duh Sfânt!
Domnul fie glorificat! Mulțumiri de aceste mărturii; găsesc în ele naturalețe, sinceritate și mare zidire spirituală.
Adăugat în 04/01/2024 de floridinmaracineni
Mulțumesc frumos, sora mea deosebita, mereu încurajatoare!
Adăugat în 05/01/2024 de loredanam
Glorie Domnului!
Mare-i bunătatea, îndurarea și harul Lui!
Adăugat în 18/01/2024 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 166
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni