Despre o doctoriță ortodoxă cu viziuni sfinte
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Profetii  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de loredanam in 27/11/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

 

Are inițialele B. A. (ca domnișoară, D. A) și am cunoscut-o de când îmi era studentă. Atunci mi-a cerut voie să lipsească o zi de la stagiul de Pediatrie pentru a merge în pelerinaj la o mănăstire și i-am dat permisiunea. Apoi, ca medic rezident, a fost repartizată la Oradea și atunci i-am pus o vorbă  bună pe lângă o soră de acolo, pentru o chirie modică. Dar B. A. , după ce a fost ajutată de sora noastră din Oradea, s-a luptat să se întoarcă, prin detașare, la Craiova. Atunci a devenit rezidenta mea (eu eram medic primar din 2001 și cadru universitar). Nu am putut să-i spun prea mult din mărturia mea evanghelică, pentru că mi-a retezat-o scurt: „Fiecare e foarte întemeiată pe ceea ce crede, deci să nu discutăm în contradictoriu despre diferențe!” Când m-a rănit oprindu-mă să-i povestesc o experiență a mea cu Domnul, am visat că născusem doi gemeni: băiețel și fetiță. Ea era de atunci logodită cu un tânăr preot nehirotonisit, cu care avea să se căsătorească. Oare Domnul îmi vorbea despre ei că ar putea deveni copiii mei spirituali?

Dar, ulterior, mi-a povestit o viziune de-a ei: când se ruga în naos, cu ochii fixați pe o icoană, a văzut, în Duhul, cu ochii inimii, cum icoana Domnului Isus s-a dat la o parte și ea a fost invitată astfel în Altar. Ori, în Altar, partea corespunzătoare Locului PreaSfânt din Biserica Ortodoxă, nu are voie să intre decât preotul și alți bărbați(de sărbători), nicidecum femeile. Pentru cine nu știe menționez că o biserică ortodoxă e construită după modelul tabernacolului evreiesc cu: pronaos (pridvorul), naos (Locul Sânt, la evrei) și Altar(Locul PreaSfânt).

Eu cred că a fost invitată în Locul PreaSfânt, la părtășie directă și la unire cu Domnul Isus, prin această viziune. Cum spunem noi, evanghelicii: a fost chemată la o relație personală cu Domnul Isus, prin sângele lui, prin credință în Învierea Lui.

Ea nu înțelegea chiar așa, dar credea că e o aleasă.

Ce mai putem spune? Ea s-a rugat mult pentru mine să ies din rătăcirea sectarismului, iar eu m-am rugat pentru ea să înțeleagă chemarea Domnului din această viziune. Ea a avut și un vis semnificativ despre mine, pe care l-am înțeles eu, nu ea. L-am povestit în linii mari în prima mărturie postată de mine pe R. C.

În final trebuie să spun că e un medic primar pediatru de toată isprava (pot să mă laud că i-am fost un pic, îndrumătoare) și că e specialistă și în Medicină de Familie. Nici ea nu primește, cred, alți bani (de la pacienți) decât cei din salariul de la stat.

Și ea a născut trei băieți prin trei cezariene, ca și mine. Ea credea sincer că acei ce nu mai doresc copii nici nu trebuie să mai aibă relații conjugale. Ea postea și se ruga când avea vise repetitive pe care le identifica provenind de la vrăjmașul sufletelor noastre. Ea nici nu se săruta cu logodnicul în perioada posturilor ortodoxe, iar de soț (când s-au căsătorit) nu se apropia.

Consider că toți cei care caută pacea și sfințirea, crezând în jertfa Domnului, Îl vor vedea pe Dumnezeu. Dvs ce credeți, frați iubiți?



 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 173
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni