Dumnezeu Izbăvitorul
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ddanaraluca98 in 17/12/2019
    12345678910 0/10 X

Din pricina fricii, a îngrijorărilor pe termen lung, am ajuns să am tot felul de stări de deznădejde, frică continuă, ba mai mult am ajuns ca și fizic să mă simt rău și activitățile mele să fie îngreunate de această stare. Am meditat la starea mea și mi-am dat seama că aceasta este o urmare a păcatului din viața mea, din pricina faptului că nu m-am încrezut în Domnul. Am deschis Biblia și mi-a fost confirmat acest lucru

Ieremia 30:10-17(puteți citit tot pasajul)

De ce te plângi de rana ta, de durerea pe care ți-o pricinuiește boala ta? Pentru mulțimea nelegiuirilor tale, pentru marele număr al păcatelor tale, te-am făcut să suferi aceste lucruri. Dar te voi vindeca și-ți voi lega rănile, zice Domnul... (Ieremia 30:15 și 17)

 

A fost o perioadă grea, o perioadă în care Domnul mi-a arătat starea nespus de rea în care mă aflu fără de El. Ce a fost frumos în perioada asta este că Domnul m-a cercetat, l-am simțit aproape în neputințele mele, deși nu înțelegeam de ce nu mă izbăvește din acele stări, dar El și-a ținut promisiunea și încetul cu încetul mi-a dat izbândă! Doar prin El am reușit să trec prin acele momente și acum El îmi leagă rănile în continuare și încă învăț să-mi pun toată nădejdea în El.

Într-o zi când eram descurajată că lucrurile nu se schimbă, că sunt tot în aceeași stare, simțeam că rugăciunea nu mai are nici o putere și că parcă "Domnul nu mă ascultă"... Am vrut să deschid Biblia să citesc ceva de încurajare, dar mi-a venit îndemnul să deschid un post de radio creștin și imediat așa am făcut... Era o cântare pe final prin care am fost de-a dreptul copleșită. Strofa spunea: " Ascult cu drag cum glasul tău spre ceruri se ridică. Puteri din Mine vreau să-ți dau, să nu-ți mai fie frică. Să poți păși printre străini cu soarele-n privire, să biruiești și clipa grea și teama care vine". Cât de frumos lucrează El, chiar și atunci când suntem atât de slabi, îndoielnici. El ne ascultă cu drag când ne rugăm, cuvintele acestea m-au copleșit.

 

Cu orice ne-am confrunta, Domnul poate aduce eliberare. El să ne întărească și să ne mărească credința ca să poată lucra pe deplin în viața noastră. Să cercetăm de unde vine boala, dacă cumva e din pricina păcatului să ne pocăim și să cerem îndurare, iar dacă este voia Domnului ca unele slăbiciuni trupești să fie peste noi, El să ne ajute să credem că harul Său ne este îndeajuns.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 673
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni