Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

MĂSURA CREDINȚEI
Autor: Sav Simona  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de simonasav in 07/08/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

Intcă din copilărie la scurtă vreme după umplerea cu Duhul Sfînt la o seară de rugăciune o soră bolnavă grav la un picior a cerut să mijlocim in rugăciune pentru ea ca Domnul să se atingă de ea și să o vindece, dar specifica ea nu vrea vindecarea deplină ci doar atît cit să poată umbla în baston, și slavă Domnului căci El s-a atins de ea și a vindecat-o doar atît cît a cerut ea și pînă cind Domnul a chemat-o acasă la cer tot așa a umbat în baston.

Anii au trecut și odată pe ghețuș am căzut cu bicicleta in drum spre spital în vizită la o soră bolnavă. Nu am simțit prea tare lovitura mai greu dar m-am ridicat de jos și am plecat mai departe la spital ,simțeam o durere in talpă dar nu insuportabilă, am ajuns acasă și apoi imediat a trebuit să și plec la biserică , bucuroasă căci soțul a zis căci el rămîne în continuare cu copilașii . După ce am stat la căldură în biserică durerea s-a intețit tot mai mult și devenea tot mai insuportabilă și de la un timp am hotărît să ies afară căci nu mai puteam dde durere. Deja nu mai puteam pune deloc piciorul în pămînt de durere. Cu ajutorul cîtorva persoane ce le-am găsit afară am ajuns peste drum unde era locuința socrilor mei dar ei erau toți la adunare și așa am mai suferit două ore pînă au venit ei acasă și m-au dus cu sania acasă căci nu era nici o mașină disponibilă in acea vreme să mă ducă pînă acasă. Soțul era foarte uimit cum se face căci m-am lovit pe la ora 13 și eu vin seara căci nu ai pot umbla, dar eu nu puteam merge deloc. Dimineața el a plecat la servici iar eu am rămas cu 4 copilași micuți acasă să le dau să mănînce li să le port de grijă cu dureri cumplite de picior. Le-am dat să mănince cu mare greu și apoi m-am proșternut la rugăciune și am cerut de la Domnul Isus vindecareapiciorului meu și ceream cu lacrimi ca să pot merge in baston pînă la ora 10 și Domnul în mila lui m-a ascultat și la ora 10 fix am putut păși cu piciorul în baston . Văzînd eu aceasta m-am întristat foarte tare aducîndu-mi aminte de întîmplarea cu sora am inceput din nou a plinge in rugăciune înaintea Dlui căci El cel ce a făcut să pot pune piciorul in pămînt el poate și să mă vindece deplin și așa aminceput mijlocirea cerindu-mi iertare pentru punctul slab de credintă și El cu mina lui cea tare să mă vindece și pină la ora 13 să nu mai am  nimic și slavă Domnului căci eșa a fost și cînd soțul a sosit de la lucru pe la 15 eu eram deplin vindecare. O dragii mei vedeți voi cu cită milă ne cintărește Dl și cum El sporește vindecarea prin credintă

    MĂREȘTE DOAMNE CREDINTĂ LA POPORUL TĂU AMIN

Da, credinţa este cea care aduce împlinirea lucrării şi a voii Domnului. Frumoasă si binevenit«ă mărturie de vindecare spre slava Domnului. Mulţumiri sora Simone, fii binecuvântată bine ai revenit pe site cu noi lucrări spre slava Domnului.
Adăugat în 07/08/2017 de floridinmaracineni
Da, impresionant de minunat lucrează Domnul! Mă alătur și eu acestui gând și zic „Doamne ai milă de noi și mărește-ne credința!”
Adăugat în 28/11/2017 de Ioanhapca
Domnul raspunde la rugile celor neprihaniti!
Adăugat în 12/03/2018 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 533
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni