Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

CURENTELE AMĂGIRII
Autor: Sav Simona  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de simonasav in 07/08/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

      

Am experimentat deseori puncte tainice ale innoiri prin haruri și stăruință, dar toate acestea nu oricum prin cîntăriri grele ce nu le pot pricepe cei ce iau cu ușurință Cuvîntul Dlui. Toți ar dori să nu fie afectați de amăgire și să nu cadă în mereja ei dar fără să își dea seama îi urează bun venit fără să-i silească nimeni. . Cei ce o strecoară prin biserici adeseori vin îmbrăcați în piei de oi și par că dețin rîuri de apă vie, dar nu-i așa căci au o evanghelie ieftină cu care atrage inimile nestatornice. În primul rind ei nu condamnă păcatul, nu rup legătura cu cel rău prin mărturisire și iau cu ușurință orice punct de curăție la care suntem chemați prin cuvînt. . ce i-ar folosi unui om să cîștige lumea dacă și-ar pierde sufletul? Haideti să analizăm puțin în lumina Dlui cum am putea deosebi căile Dlui de cele ale amăgitorului și să punem o hotărîre sinceră de a rămîne smeriți cu cel ce ne-a chemat la pocăință... Pînă nu vom debarasa orice păcat din noi și din trăire noastră cu lacrimi de căință, cu mărturisire și pocăință sinceră, orice promisiuni ni se vor face sunt fără valoare pentru veșnicie, ci fac parte din fericirile de o clipă. . Am cunoscut suflete care dacă nu au avut un fundament solid în pocăință niciodată n-au mai deosebit păcatul deși părea căci merg bine o vreme pe cale... . Cînd vine ziua cîntăriri prin foc a lucrări pe care a clădit atunci se va vedea de e aur sau doar pleavă spulberată in vint. Nu vreau să speriu pe nimeni dar faptul căci am văzutcît de grea e lupta celor ce sunt și cu Dumnezeu și cu lumea am dorit să specific aceste citeva lucruri în nădejdea căci vor fi de folos celor ce doresc sfințirea... Haideți să nu zicem bun venit oricărui duh și oricărui învățător căci cuvîntul zice căci vor veni mulți amăgitori plini de batjocori și va amăgii pe mulți. să cercetăm în lumina Dlui și ce nu potrivește cu Biblia nu trebuie luat in considerare. Haideți să ne unim în stăruințe sincere să ne mai dea Dl lumină, putere de veghere în curăție ca nu cumva să zicem și noi răului bine și binelui rău căci atunci mreaja amăgitorului nu ne mai lasă pînă nu ne taie orișice nădejde. Fiți tari frați creștini Domnul este de partea celor ce se sfînțesc. Maranata! Domnul nostru vine... amin 

Mulţumiri sora Simona de îndemnurile preţioase, vrednice de reţinut, de recitit şi de împlinit; cu preţuire si mulţumire pentru lucrarea ta, sora Florica. Bun revenit pe site!
Adăugat în 07/08/2017 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 218
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni