Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Mărturie-Cristina Smalbergher-USA
Autor: Cristina Smalbergher  |  Album: fara  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de sanda_tulics in 22/10/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

Dimineata m-am trezit cu mintea plina de lucrarile mari pe care Dumnezeu le-a facut pentru mine. Una din ele, eram in liceu in ultimul an si eram pe strada cu Valentin si Luminita Neagoi si vorbeam cu ea ca sunt parlita, nu am bani si trebuie job si nu am nici o inclinatie, dar stiu sigur ca Dumnezeu are un job si pentru mine ca sa se potriveasca cu temperamentul, sufletul si caracterul meu de atunci. Asa zis, in urmatoarele seri m-am culcat si eu ca tot omul si Domnul Isus trimite un vis. Apare tatal meu in vis care era mort de ani multi si imi spune: "Cristina nu te framanta caci se rezolva cu job-ul tau." Era intins pe o canapea in vis si avea un telefon vechi langa cap, il ia si il suna pe Marcela-MArian Avram, suna o data, nu raspunde, mai suna o data iar nu raspunde, a treia oara suna iar si Marian ridica telefonul. Se termina visul. In fine trec trei zile de la vis si ma suna Beniamin Miron si imi spune ca unchiul Marian l-a sunat si i-a spus sa imi transmita ca incepand cu ziua urmatoare sa incep sa lucrez la credo.tv, pentru ca el vorbise cu fratele meu Daniel Avram care era in Chicago chiar cu trei zile inainte ca se se intereseze de soarta mea. Un alt lucru pentru care Dumnzeu este mare, este pentru faptul ca El ia oameni prosti ca mine si are rabdare sa ii invete, pentru ca eram paralela cu televiziunea. Inteleg si acum ca binecuvantarile Domnului sunt pentru cei ce se roaga, pentru cei care se lupta sa arate ca Domnul Isus si pentru cei care au rabdare. Asta am facut eu, m-am rugat, am citit Bilblia si am inceput sa il copiez pe Domnul Isus si am asteptat crezand ca El poate Totul. De aceea ii pup mainile si inima ii canta mereu pentru ca este diferita viata de cand il am pe frumosul Isus in viata.

 

Ea, este Cristina! 

Are bucuria sfântă să ne întărească credința noastră, a tuturor prin experiența pe care a avut-o cu Dumnezeu. Este dezarmantă și fascinantă mărturia ei, plină de sinceritate și adresare directă. (nu-i judecați gramatica, locuiește în America și a scris doar din dragoste! Apreciez enorm acești oameni naturali, fără angoasele referitoare la părerile celor din jur. Domnul este Păstorul și revelația ei ...

..Medicament! Așa numesc această mărturie scrisă cu sinceritatea și dragostea celui care-și așteaptă Mântuitorul.
Fii binecuvântată Cristina!
Adăugat în 22/10/2016 de sanda_tulics
Fie-ţi slujba o mireasmă de bun-miros înaintea Domnului! ÎN SLĂBICIUNI, DOMNUL ÎŞI FACE DESĂVÂRŞITĂ PUTEREA! Tot înainte spre slava şi gloria Mielului Divin! Fii binecuvântată cu bucurii cereşti dătătoare de viaţă adevărată.
Adăugat în 14/01/2018 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 921
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Conținut complet
Opțiuni
Versetul zilei
n-au vrut să asculte şi au dat uitării minunile pe care le făcuseşi pentru ei. Şi-au înţepenit grumazul şi, în răzvrătirea lor, şi-au pus o căpetenie ca să se întoarcă în robia lor. Dar Tu, Tu eşti un Dumnezeu gata să ierţi, îndurător şi milostiv, încet la mânie şi bogat în bunătate. Şi nu i-ai părăsit
Neemia 9:17
Pune-l pe pagina ta