Discoteca "pocaita" la Cluj- Avertisment!
Autor: Vesteabuna  |  Album: Educatie  |  Tematica: Educatia copiilor & tinerilor
Resursa adaugata de mariechen in 27/06/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi

 “propovăduieşte Cuvântul, stăruie asupra lui la timp şi nelatimp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blândeţea şi învăţătura. Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabdă suferinţele… şi împlineşte-ţi bine slujba. 2 TIMOTEI 4: 2-5.

    Un avertisment foarte important pentru vremurile in care traim acum… dar cine il mai ia in seama? Sunt atat de putini care isi mai ridica glasul si avertizeaza contra iesirilor nebiblice in randurile adunarilor evanghelice. Nu mai evanghelizeaza crestinii lumea, ci lumea vine si “evanghelizeaza” in adunari si “ii converteste” pe multi, luand apoi cu placere ”invataturile ei” ce ii face sa creasca ”fireste” si nu la statura de om matur in Cristos… Domnul sa lucreze la inimile tinerilor care inca cunosc ce este frica de Dumnezeu, sa ii lumineze, sa ii indeparteze de asfel de concerte “crestine lumesti”. Daca cititi comentariile, pe Youtube, la acest cantec, va dati seama ce putini sunt care sunt contra acestui concert. Si care sunt, sunt luati in batjocura. Se merita a se citi comentariile, ca sa vedeti ce timpuri traim….

    M.Magdalena.

    Duminică 1 iulie, iar este ”discotecă pocăită” la Cluj. Aveţi grijă de copii!Avertizați și pe alții!

    Afacerile lor sunt un lucru de care ei vor da socoteala. De participarea copiilor voștri la aceste ”discoteci” veți da socoteală voi ca părinți! 

    Am primit pe mail: Concert Decean Cornerstone Church, Los Angeles SUA, în colaborare cu Biserici Evanghelice din România, organizează un concert de muzică creştină contemporană.  Sunday, July 1, 2012  6:00pm

Casa de Cultura a Studentilor Cluj, Piaţa Lucian Blaga 1-3, Cluj-Napoca

    Pentru astfel de meniu spiritual vor da socoteală și ”bisericile evanghelice” care l-au organizat și chiar cele care n-au protestat împotriva lui. ”Tu lași ca femeia aceea!”

 

http://vesteabuna.wordpress.com

http://hardeladumnezeu.wordpress.com

am trait sa o vedem si pe asta!Ma gindeam in timp ce-i vedeam pe tinerii aprinsi si condusi malefic, la tinerii din marturiile emisiunilor Vocea Evangheliei, Timisoara, Cluj,Zalau.Ma gindeam cit demult pretuiesc cei din urma ''iesirea''lor din locuri nedumnezeisti, unul din ele fiind acesta.Poate ca n-ar fi rau, ca ei, tinerii eliberati de sub robia acestui fel de viata ,sa le vorbeasca direct si fara emotii celor care ne-au oferit un spectacol ''al lor,in care dumnezeu nu este prezent''Sunt mama si sunt ingrozita!
Adăugat în 30/06/2012 de sanda_tulics
Da draga sora,traim zile grele,dar vor veni si mai grele,cand tot mai multi se vor lepada de Cuvantul lui Dumnezeu si isi vor forma ei calea spre cer dupa poftele firii lor.Aveti dreptate,tinerii care au iesit din locurile lumesti,ar trebui sa isi ridice glasul si sa vorbeasca cu indrazneala inaintea acestui tineret indepartat de Dumnezeu.Dar daca unii au si facut-o,au fost inproscati cu tot felul de cuvinte jignitoare.Se vede din comentariile pe You Tube,ce raspuns au primit.Sa se indure Domnul,sa ii aduca la lumina,sa se desprinda din cursa celui rau in care au cazut.
Adăugat în 30/06/2012 de mariechen
Îngrozitor mod de a interpreta libertatea în Hristos. Cât de bine zice Cuvântul că numai acei pe care Hristos Domnul îi face liberi (slobozi) sunt cu adevărat liberi sau slobozi!
Tineri minunați, cu instrumente muzicale minunate și cu daruri naturale deosebite fac cea mai perversă lucrare a celui rău invocând Numele Domnului, credința sfinților și libertatea față de orice formă de păcat pe care numai Hrists Domnul o poate da! Îngrozitor!!!
Dacă prin alcool, droguri, pornografie....n-au putut fi înșelați toți tinerii noștri, satan a găsit o nouă metodă (deși foarte veche, dar într-un nou mod de manifestare) care se numește „o formă de evlavie” Doamne, Stăpâne drag, mai îndură-Te de tinerii noștri și de lumea aceasta, mai revarsă har de pocăință adevărată și mai deschide ochii inimilor și mântuiește!
Adăugat în 30/06/2012 de Ioanhapca
Sunt cu totul de acord cu ce ati scris frate Hapca,libertatea cu care se lauda in acest cantec,este o libertate luata sub influenta celui rau,si nu una ce vine de la Cristos Domnul.Deacea nu pot sa deosebeasca ce este sfant si ce nu in ochii Domnului.Domnul sa se indure de ei toti,sa ii smereasca cum crede El ca este bine,ca sa se pocaiasca cu adevarat,si sa ajunga sa fie cu adevarat liberi......
Adăugat în 30/06/2012 de mariechen
Liberi la ce?ca sa se faca una cu lumea si placerile ei ,si nu una cu Cristos.Multumesc pentru comentariu sora floridemai .Ma bucur ca sunt credinciosi care plang pe acesti tineri,sa se indure Domnul de ei.Poate se indura maine la acest concert,in timp ce bat din palme si sar in sus,si sa ii lumineze ca sa vada ca cea ce fac nu este sfant in ochii Domnului.
Adăugat în 01/07/2012 de mariechen
Dragii mei, de ce ne mirăm oare aşa de mult pentru ceea ce vedem, pentru ceea ce auzim? Cine oare a permis pătrunderea muzicii diversificate, cu orchestraţii şi intrepretări care nu au de-a face cu adevărata muzică, plăcută lui Dumnezeu? Cine a îngăduit ca tinerii noştrii să intrepreteze cântece creştine cu preluare din muzica rap, metalica...etc. etc? De ce în bisericile ortodoxe nu se aude aşa ceva? chiar şi în cele adventiste...şi mai sunt şi altele, desigur!S-o recunoaştem cu toţii, în multe adunări sunt îngăduite versuri creştine pe muzică rock and roll, manele, hand rock, latino, dance, country etc.; oare nu ştia nimeni dintre păstori şi alţi conducători ai bisericilor de oraganizarea unor astfel de întâlniri? Părinţii oare nu ştiau unde merg copiii lor? Aceşti tineri au primit acceptul cuiva! Este uşor să ne ascundem "după degete", este uşor să acuzăm că e lucrarea vrăjmaşului (da este cu îngăduinţa noastră!) este uşor să arătăm cu degetul spre nişte tineri care poate au fost chiar atraşi la credinţă prin prezenţa la evanghelizări a unor astfel de concerte. Aşadar cine a acordat această LIBERTATE? Fiţi binecuvântaţi, Domnul să ne dea lumină.
Adăugat în 02/07/2012 de floridinmaracineni
Multumesc sora Florica pentru comentariu. Este a 2-a oara cand am incercat sa scriu acest comentariu,dar nu a mers.Ceva nu a fost in ordine.Sper ca acum va functiona trimiterea lui.Multumesc si pentru corectarea postarii,nu stiu cine a facut-o,dar ma bucur ca arata bine acum.Eu nu reusesc sa pun postari care au si video,deacea am dat linkul meu direct,unde se putea vedea.Multa binecuvantare de la Domnul persoanei care a corectat postarea.Da,sunt intrebari pe care mi le-am pus si eu,si cred ca fiecare avem un raspuns la ele(sau nu toti?),daca le-am miscat in inima noastra plina de intristare la vederea a cea ce se intampla sub ochii nostrii . Da ,vina nu vine numai de la tineri,ci si din adunarea pe care o frecventeaza ei ,cat si parintii lor.Pentru ca in adunare se permite liberalismul.Vina cea mai mare este la batranii adunarii,la pastorii ei,care nu au luat si nu iau masuri biblice pentru indreptarea tinerilor pe calea sfanta.Vina este si la parinti,pentru ca sunt liberalisti,si nu mai tin cont de educarea copiilor lor dupa mustrarea si invatatura Domnului.Va dau dreptate sora Florica,sunt de aceiasi parere.Eu nu cred ca vina o au aceia care avertizeaza contra liberalismului,care o judeca aspru in privinta tuturor manifestarilor ei in mijlocul adunarilor,pentru ca si astazi sunt oameni ai lui Dumnezeu ca si Isaia,Ieremia,Ezechiel etc.care avertizeaza,pun in lumina pacatele poporului lui Dumnezeu.(Efeseni 5;8-13)Dar cine ii mai ia in seama astazi?Unde nu este avertizare,nu cred ca poate fii corectare,o trezire din cursa in care au cazut multi tineri. (2 Timotei 2;25-26).Libertatea de astazi,este pentru ca multi nu au vegheat,nu s-au rugat,si satana stie cum sa ii faca pe multi sa cada in cursa lui.Ar fii inca destule de spus,ca niste exemple.Unde este veghere si rugaciune,nu se poate cadea in ispite,pe drumul lumii.Cine ramane in Christos si invataturile Sale,este pazit de liberalism.Sa ne ajute Domnul sa stam pe calea ingusta.Multa binecuvantare.
Adăugat în 03/07/2012 de mariechen
"Aiurează în sunetul lăutei, se cred iscusiţi ca David în instrumentele de muzică." Amos 6:5

ei cantă (foarte fals atât la voce cât şi la "mesaj") .."sunt liber...liber..liber" liber pt ce? liberi să meargă spre iad... Domnul să aibe milă de ei! mi-e milă de tinerii foarte mulţi pe care îi văd acolo sărind şi dansând.. nu îşi dau seama ce fac, se lasă duşi de val.. trebuie făcut ceva. Să li se interzică să mai organizeze aşa discoteci drăceşti. Să ne rugăm pt cei tineri. Domnul să-i păzească de cel rău!

decean zice: "s-ar putea ca unii să spună că nu eşti ok, că ceva nu e în regulă cu tine, dar nu contează, trebuie să fim nebuni pt Hristos.." , dar el nu ştie ce scrie în 1 Corinteni 1:17-31. Acolo se referă la propovăduirea Evangheliei, a crucii, a lui Hristos. ei, prin "işirile lor din minţi" ce propovăduiesc?.. Vai!...
Adăugat în 05/07/2012 de PaulaD
http://www.resursecrestine.ro/schite/93170/despre-ce-sa-cantam-domnului

Multumesc pentru comentariu draga surioara Paula.Raspunsul meu la el,este frumosul articol scris la acest link.Nici ca se poate mai bine sa fie descris ,cum ar trebui sa fie cantarile spirituale pentru lauda lui Dumnezeu.Mult har sa aveti de la Domnul in cea ce faceti pentru numele Lui.
Adăugat în 05/07/2012 de mariechen
Dar totus, cultul, stie despre asemenea organizatii? Cine li-e liderul?
Doamne, cata ratacire si lipsa de-ntelepciune! Domnul sa aiba mila si sa se mai indure!
Adăugat în 05/07/2012 de mesarosmary
Bineinteles ca stiu liderii evanghelicali din Romania,de acest concert,pentru ca dupa anuntul facut in "Avertisment",in colaborare cu ei s-a facut .
Adăugat în 05/07/2012 de mariechen
Din ce culte "evanghelice" sunt respectivii " artisti" Decean etc ? sunt nondenominationali probabil, cultele noi care au aparut dupa Revolutie. Multe culte eretice,lumesti au intrat in Romania in ultimii ani ,care propovaduiesc o Evanghelie falsa bazata pe muzica zis contemporana. Problema e ca evanghelicii ,liderii lor in loc sa se delimiteze de acestia , ii tolereaza si se iau dupa ei.


http://muzica-crestina-net.blogspot.com
Adăugat în 14/12/2012 de Emilian75
Multumesc mult pentru comentariu frate Emilian.Aveti dreptate ...si eu vad la fel.Multumesc pentru linkul dvs.am mai fost pe el ...imi place ce scrieti.Este de recomandat tinerilor nostrii in mod special.Sa aveti multa binecuvantare.
Adăugat în 14/12/2012 de mariechen
Statistici
  • Vizualizări: 10434
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 13
Opțiuni