Discoteca "pocaita" la Cluj- Avertisment!
Autor: Vesteabuna
Album: Educatie
Categorie: Educatia copiilor & tinerilor

 “propovăduieşte Cuvântul, stăruie asupra lui la timp şi nelatimp, mustră, ceartă, îndeamnă cu toată blândeţea şi învăţătura. Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite. Dar tu fii treaz în toate lucrurile, rabdă suferinţele… şi împlineşte-ţi bine slujba. 2 TIMOTEI 4: 2-5.

    Un avertisment foarte important pentru vremurile in care traim acum… dar cine il mai ia in seama? Sunt atat de putini care isi mai ridica glasul si avertizeaza contra iesirilor nebiblice in randurile adunarilor evanghelice. Nu mai evanghelizeaza crestinii lumea, ci lumea vine si “evanghelizeaza” in adunari si “ii converteste” pe multi, luand apoi cu placere ”invataturile ei” ce ii face sa creasca ”fireste” si nu la statura de om matur in Cristos… Domnul sa lucreze la inimile tinerilor care inca cunosc ce este frica de Dumnezeu, sa ii lumineze, sa ii indeparteze de asfel de concerte “crestine lumesti”. Daca cititi comentariile, pe Youtube, la acest cantec, va dati seama ce putini sunt care sunt contra acestui concert. Si care sunt, sunt luati in batjocura. Se merita a se citi comentariile, ca sa vedeti ce timpuri traim….

    M.Magdalena.

    Duminică 1 iulie, iar este ”discotecă pocăită” la Cluj. Aveţi grijă de copii!Avertizați și pe alții!

    Afacerile lor sunt un lucru de care ei vor da socoteala. De participarea copiilor voștri la aceste ”discoteci” veți da socoteală voi ca părinți! 

    Am primit pe mail: Concert Decean Cornerstone Church, Los Angeles SUA, în colaborare cu Biserici Evanghelice din România, organizează un concert de muzică creştină contemporană.  Sunday, July 1, 2012  6:00pm

Casa de Cultura a Studentilor Cluj, Piaţa Lucian Blaga 1-3, Cluj-Napoca

    Pentru astfel de meniu spiritual vor da socoteală și ”bisericile evanghelice” care l-au organizat și chiar cele care n-au protestat împotriva lui. ”Tu lași ca femeia aceea!”

 

http://vesteabuna.wordpress.com

http://hardeladumnezeu.wordpress.com

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/94577/discoteca-pocaita-la-cluj-avertisment