La taramul dintre viata si moarte
Autor: vasi iancu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de vasileiancu in 22/05/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Sfarsitul unei vieti si inceputul alteia (La taramul dintre viata si moarte)
 
   Sfarsitul fratilor nostri Ionel Teodorescu, Nelu Muresan si multi altii pe care i-am iubit si pentru care ne-am rugat, nu a fost ca al lui Iov, pe care Dumnezeu l-a vindecat si l-a readus in starea dinainte incercarii, pe care Dumnezeu l-a binecuvantat cu o familie noua si bogatii mai multe si mai mari.
   Sfarsitul vietii fratilor nostri este inceputul vietii de dincolo cu Dumnezeu, cu sfintii adormiti si ingerii cerului.
   Fratii nostri au plonjat in bratele Domnului ISus , nu in sanul lui Avraam ca saracul din pilda. Pentru fratii nostrii, la taramul necunoscut  dintre viata si moarte, acolo unde nu poate veni cu tine niciun prieten, nicio ruda, niciun  copil, niciun parinte, nici sotia, acolo pe taramul mortii, singurul care poate venii este Domnul nostru Isus Hristos, slavit sa-I fie numele. Pe  El moartea nu-l poate opri caci a biruit-o in urma cu 2000 de ani la calvar. “Coboara” Fiul lui Dumnezeu din cer, se ridica in picioare la dreapta Tatalui si ii “intinde mana” martirului Stefan.
   Acesta este Dumnezeu nostru, un Hristos viu care coboara din cer la taramul dintre viata si moarte, pentru ca El este Viata si moartea nu are nicio putere asupra lui, cheile mortii El le tine, le-a castigat cu sange pe cruce,. Fiul lui Dumnezeu are in mana dreapta cheia de la locuinta mortilor.
   Fratii nostri  sunt fericiti, ca Pavel, au trecut la un castig mai mare decat viata pe pamant, viata in cerul lui Dumnezeu, viata impreuna cu cel care se numeste VIATA, ISUS HRISTOS.
   De aceea Il iubesc si imi plec genunchii inaintea Celui care are toata puterea in cer si pe pamant, pentru ca El alege cu dreptate si sfintenie, e SUVERAN, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat.
   Nu fiti tristi, nu plangeti cu deznadejde, ne vom revedea in cer cu toti cati suntem ai Lui.
 
Vasile Iancu
 
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1000
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”