Gandurile unei zile de har
Autor: vasi iancu  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de vasileiancu in 22/05/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Gandurile unei zile de har
Gandurile unei zile de har
 
   Am simtit dragostea lui Dumnezeu insotindu-ma in toti anii vietii mele, am vazut o mana iubitoare de Tata ceresc ce m-a ocrotit, protejat si ajutat tot timpul chiar si atunci cand am fost slab si pacatos, harul lui Isus mi-a dat zile de trait sa ma pocaiesc si sa ma apropii de Dumnezeu prin credinta, rugaciune si citirea Bibliei.
   Imi place foarte mult sa cant cantari crestine, uneori plang de bucurie si de multumire ca am un Dumnezeu asa de mare si de iubitor.
   Cand oamenii nu te pot iubi, cand familia are bratele rupte avem in cer un Tata cu brate intinse larg, un prieten bun si un frate in Isus cu brate larg deschise pe crucea Golgotei sa primeasca cel mai mare pacatos, adica eu, cel mai neinsemnat dintre oameni. Cand asa zisii prieteni te parasesc la cel mai apropiat necaz, Dumnezeu sta langa tine si iti cunoaste toata durerea pentru ca si El a fost omul durerii si al lacrimii. Nu am un Dumnezeu caruia sa nu Ii pese, Il doare , stie ce inseamna lipsa, saracia, suferinta trupului si a sufletului.
   Tot ce ne e dat sa traim este pentru un scop inalt, sa invatam sa depindem de Isus asa cum depinde un copil inocent de parintii lui. Cand plange copilasul, inima mamei e coplesita cum sa ii stearga lacrimile cu imbratisare, asa e si Dumnezeu atins de lacrima.
   In Apocalipsa scrie ca va sterge orice lacrima din ochii lor, eu cred ca inca de acum Dumnezeu sterge lacrimi, insa zilnic pot veni lacrimi noi. Acolo sus, ochii nu vor mai stii sa planga, vor ramane stersi vesnic, uitand tot cea fost greu si slab pe pamant pentru bucuria vesnica a trairii cu Dumnezeu in cer.
   Dumnezeul nostru e mare si atotputernic, plin de iubire si bunatate pentru copiii Lui.
 
Vasile Iancu
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 998
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni