Frumuseţea de a fi femeie
Autor: Rodica Pele  |  Album: Margaritare  |  Tematica: Minunile creatiei
Resursa adaugata de rodicapele in 04/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Frumuseţea de a fi femeie

 

 
   Dumnezeu a creat într-un mod așa de minunat  femeile! Nu cred că există femeie care să nu aibă o frumusețe a ei, ceva deosebit. 
   Atâta timp cât o femeie este conștientă de frumusețea pe care a pus-o Dumnezeu în ea și face tot ce poate să-și păstreze frumusețea aceasta, ea este ,,mai de preț ca mărgăritarele ,, ne spune Biblia în Proverbe 31:10.
   Mărgăritarele sau perlele știm că sunt prețioase, au valoare în ochii oamenilor.
   La fel cum mărgăritarul sau perla (pentru că este aceeași), se formează în durere și este un proces lung între 2 și 5 ani, aşa am citit că durează formarea ei. Tot așa, frumusețea unei femei, de multe ori se păstrează cu durere și procesul durează toată viața. La fel cum o parte din scoicile care au terminat formare unei perle, în momentul când oamenii iau perla din scoică, aceasta moare.
   O prietenă era însărcinată și am întrebat-o ce ar dori să fie copilul ? Ea a zis ca dorește să fie băiat. Nu dorea să aibă fată pentru că fetele sufere mult în viață. Cred că avea dreptate; femeile sufere mai mult, dar această suferință ajută să se formeze în fiecare din noi frumusețea pe care Dumnezeu vrea să o avem.
   Femeia care vrea Dumnezeu să fim, în Biblie,  Solomon spune în Proverbe 31  că are urmatoarele calități:
   - este de încredere, este plină de bunătate, harnică, înțeleaptă, curată, temătoare de Dumnezeu.
   Secolul XX,  are alte cerințe de la o femeie probabil, în unele domenii, frumusețea exterioară a unei femei este de ajuns, celelalte calități nu sunt considerate a fi necesare.
   Nu tot așa stau lucrurile în privința noastră ca și femei creștine care cunoaștem cerințele lui Dumnezeu. Pentru noi, ele rămân valabile și nu sunt expirate chiar dacă au fost scrise în Biblie cu mii de ani în urmă.
   Nu e ușor să fii ,,originală ,, într-o lume în care toţi copiază pe cei din jur în îmbrăcăminte și alte lucruri pentru înfrumusețare femeii. Într-o astfel de lume, ai toate șansele să fii considerată ,,înapoiată,,. Noi trebuie să ne concentrăm atenția asupra a ceea ce vede frumos Dumnezeu în noi ca și femei, nu în ceea ce credem că văd oamenii. 
   Când calitățile frumoase pe care le dorește Dumnezeu de la noi vor fi în viața noastră, va fi imposibil ca oamenii să nu le vadă. Atunci vom fi plăcute nu numai lui Dumnezeu dar și oamenilor.
   O femeie este cea care aduce frumosul în casa ei prin felul cum își aranjează casa. Prin felul cum își educă copiii, cum transmite frumusețea de a fi femeie fetelor ei. La locul de muncă, face totul frumos în jurul ei. La  biserică, în societate și în orice loc se află pentru că de asta e femeie să aduc frumosul în lume!
   Avem atâtea exemple de femei în Biblie (Sara, Abigail, Rut etc )  care, prin ceea ce au făcut, numele lor a rămas scris în Biblie. Eu și cu tine, le putem urma exemplul, nimeni nu ne împiedică doar să vrem. Nu avem nevoie de cine știe ce staruri de cinema, fiindcă noi avem starurile noastre în BIBLIE!  Trăind așa, cu siguranță cineva ne va urma exemplul!

   Fii şi tu o PERLĂ pentru Dumnezeu!



Domnul-Dumnezeu să binecuvinteze femeile din oastea Sa cea sfântă!
Adăugat în 04/03/2012 de floridinmaracineni
Frumusetea caracterului feminin face din femeie persoana cea mai iubita si apreciata,indiferent de timpuri[moderne sau vechi]femeile biblice ascultatoare de Domnul sunt un adevarat ''parfum ''ca exemplu de urmat.afie binecuvintata orice femeie inteleapta care si a adapostit casa sub mina Domnului.
Adăugat în 04/03/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 4417
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”