Fericire
Autor: Aurica Noroc  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de aurasnorok in 05/01/2012
    12345678910 0/10 X

 

Ganduri.... despre El

 
Adevarata fericire care vine e sus datorita dragostei ceresti, datorita lui Isus


Astazi este mare sarbatoare! caci intr-o zi ca aceasta mantuitorul sa nascut. dotorita dragostei ceresti astazi avem viata si adevarata viata este ascunsa in sarbatoritul nostru Isus Hristos, va rog sa ascultati urmatorul mesaj:d

Nu mai fi trist caci vestea buna a sosit ea este pentru mine si pentru tine sa nascut un mijlocitor Isus Hristos prin care avem iertare de pacate, prin care putem sa mergem inaintea Tatalui. El a venit in trup de moarte sa ne arate care este adevarata viata, sa ne arate ce inseamna dragoste si credinta.

fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,
ca L-a dat pe singurul Lui Fiu,
pentru ca oricine crede in El sa nu piara
ci sa aiba viata vasnica

Cu totii stim versetul acesta sau l-am auzit macar odata dar intrebarea este pentru fiecare dintre noi: cat intelegem noi din dragostea cereasca? hadeti sa ne gandim astazi mai mult ca oricand la iubirea aceasta la ce suntem noi datorita iubirii Lui, la smerenia lui Hristos care a venit din slava la pacatosi a venit sa moara pentru ca noi astazi sa putem avea viata si toate astea le-am primit fara nici un merit. De ce? din Dragoste pentru noi pentru ca draostea adevarata care vine din Dumnezeu este jertfitoare nu este ca omul care iti face un favor pentru ca si tu i l-ai facut candva. De multe ori imi spun...daca am intelege mai mult dragostea Lui. Am fi altfel! nu am face lucruri care nu trebuie facute, nu am cartii si alte lucruri am stii sa acceptam pe cei din jurul nostru, apropo stii ca si in oamenii rai poti vedea lucruri bune? sa stii ca este adevarat! Dragoste inseamna acceptare. Hristos a venit pe pamant si chiar pe cruce el a spus: Tata iarta-i caci nu stiu ce fac! El ne-a acceptat, a venit sa ne ofere mantuire. acum vreau sa te intreb: Sa nascut Isus Hristos si in inima ta? pentru ca daca nu....ei bine ai o mare pierdere! Acepta-L in inima ta caci este dornic sa-ti arate adevarata semnificatie a craciunului.Si cum spunea cantarea, chiar daca am lacrimi pe obraz sunt fericita. Si stiti de ce? pentru ca si in inima mea sa nascut Isus Hristos, pentru ca El si pentru mine a venit. Si de e bine, de e rau El tot cu mine este. Fericirea e Isus. Domnul sa te binecuvinteze cu multa pace si bucurie, cu o inima deschisa pentru Isus simtind din plin prezenta Lui in inima ta.

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1442
Opțiuni