Cum vă aşteptaţi prinţul,fetelor?
Autor: Milena Cismaşiu  |  Album: Întrebările Inimii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de prentesa995 in 11/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Cum vă aşteptaţi prinţul,fetelor?

 

Încă de când eram doar nişte fetiţe,visam la Prinţul Cel Frumos.Desenele Disney cu prinţese nu făceau decât să ne îmbogăţească şi mai mult imaginaţia,şi astfel visam la un cavaler ce ne va trata ca pe nişte prinţese şi care ne va salva din ghearele băieţilor răi.
Cu trecerea anilor,acest vis nu a dispărut,dar a luat altă formă.Cum prinţul întârzia să apară şi noi ne săturasem să aşteptăm,am plecat noi în căutarea lui.Şi uite aşa,de prea multe ori ne-am trezit în braţele băiatului cel rău care avea misiunea de a ne frânge inima noastră fragilă.Am descoperit cică dragostea,o dragoste ce are un sfârşit şi care nu face ca toate visele noastre să devină realitate.
Tipul acela de dragoste care durează la fel de mult pe cum apare,este exact opusul la ceea ce am sperat.Prinţul nostru din vis este defapt un bădăran fără maniere,iar dragostea pe care credem că o cunoaştem este doar un simplu hormon şi o avalanşă de sentimente.Asta este tot?
Preţioasa noastră inimă se sparge în ţăndări cu fiecare despărţire,iar puritatea noastră demult s-a făcut nevăzută.
Cu ochii-nlăcrimaţi şi cu sufletul pe jumătate stins strigăm înlăuntrul nostru şi ne întrebăm dacă suntem pe drumul cel bun.Am respectat toate regulile,am dat ce am avut mai bun şi totuşi nu a mers.
Te-ai întrebate vreodată dacă ai dat ce ai tot avut tu mai bun persoanei potrivite,alesului tău?
Am fost învăţate AICI ŞI ACUM!Nimeni nu mai are răbdare,nimeni nu mai aşteaptă pentru ceva mai mult şi toţi se învârt în jurul cozii,de ce aş fi eu mai specială?
Pentru că există Cineva care doreşte ce-i mai bun pentru tine şi care ţi-a pregătit un prinţ undeva,chiar dacă acuma nu-l cunoşti.Pentru că Dumnezeu chiar e interesat de tine şi de povestea ta de dragoste.
El este nerăbdător să îţi scrie povestea de dragoste,dar tu trebuie să-I încredinţezi Lui stiloul.Nu poţi aştepta pe prinţul viselor tale dacă tu eşti tot timpul plecată de la palat.
Tu doreşti un prinţ adevărat,şi bine doreşti.Dar nu-l poţi avea în timp ce tu îţi dai inima fiecărui băiat pe care-l întâlneşti,iar apoi să strigi în inima ta că el este de vină fiindcă ţi-a frânt inima.Nu avea cum să ţi-o frângă dacă tu nu i-o dădeai,aşa de bunăvoie.Ca fete avem prostul obicei de a ne smiorcăi şi de a ne plânge de milă,iar asta nu e deloc bine.Hai să îndrăznim să dăm drama la o parte.
Fetelor,până nu-L veţi cunoaşte cu adevărat pe Autorul dragostei nu veţi cunoaşte ce e defapt dragostea.

Dragostea este îndelung răbdătoare,este plină de bunătate.Suferă toate,crede toate,rabdă toate şi nădăjduieşte toate.Nu caută folosul ei,nu se poartă necuviincios,nu este invidioasă,nu se gândeşte la rău,nu pizmuieşte.Dragostea nu va pieri niciodată!!!


WOW!!Cât de diferit gândeşte Dumnezeu şi ce standarde înalte are El pentru prinţii şi prinţesele Sale.El doreşte ca noi să aşteptăm cu credincioase,să răbdăm şi chiar să suferim această răbdare.
Poate părea greu,dar când Cineva te ţine de mână,şi când Acel Cineva este chiar Regele universului,totul devine mai uşor…şi mai frumos!
Dragostea nu e trecătoare şi nu piere niciodată.Nu e ceea ce auzi şi ce veti în fiecare zi.E ceva divin.E ceva pentru care merită să aştepţi.Cine crezi că ar putea fi el?Doar viitorul tău soţ,pe el trebuie să îl iubeşti…încă de pe acum.
Aşa că astăzi îţi adresez întrebarea: Tu cum îţi aştepţi prinţul?

foarte corect, daca lasi cite putin din dragostea ta la fiecare baiat. nu vei avea deplina dragoste pentru viitorul tau sot....
Adăugat în 11/12/2011 de liubaska
Aşa e :)
Adăugat în 12/12/2011 de prentesa995
Statistici
  • Vizualizări: 3317
  • Comentarii: 2
Opțiuni