Solul morții a fost îndepărtat
Autor: Cost Ana  |  Album: Solul morţii a fost îndepărtat  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cost_ana in 03/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

                                           Partea a doua

 

         Dumnezeu m-a binecuvântat cu opt băieți,după care au urmat două fetițe.

      Prima fetiță am născut-o cu cezariană,iar a doua urma să fie născută tot cu cezariană,dar,mi-au uitat absorbantele,

astfel am făcut blocaj renal.Am fost dusă de urgență la Ginecologia nr 1 Cluj,unde,după ce mi-au făcut tot felul de investigații,au spus soțului meu că am făcut septicemie,iar șansele de supraviețuire sunt minime.Am făcut insuficiență renală şi hepatică,ulcer,micoză,hemoragie,embolii pulmonare,etc.,astfel,starea sănătății mele s-a agravat foarte mult.Mă balonasem ,mă deformasem,am început să înegresc,iar mâinile mele păreau a fi ale unui trup mort.Ajunsem într-o stare în care nu erau șanse de viață și mă gândeam că n-o să-mi mai văd copiii,astfel fiind,am transmis soțului,să se roage pentru mine,că am să mor și să cheme pe cineva să-mi facă ungerea.Slăbiam tot mai mult,încât nu mai aveam putere să mai fac vreo mișcare sau să vorbesc.

     Soțul meu,a venit împreună cu fratele Ghiorghe Crișan,pastor în Biserica de pe strada Carpați,Cluj.S-au rugat pentru mine,iar în timpul rugăciunii,mi-a făcut ungerea cu untdelemn,moment în care Dumnezeu m-a întărit și mi-a deschis graiul,și m-am rugat împreună cu ei.Duhul Sfânt ne-a spus:„Solul morții a fost îndepărtat”.Am rămas liniștită crezând Cuvântul Domnului.A urmat a treia intervenție chirurgicală,cu multe complicații,timp în care,într-o răpire sufletească,Dumnezeu mi-a arătat Noul Ierusalim.A fost nevoie să mi se facă ventilație mecanică timp de 48 ore,astfel am fost conectată la aparate.

     Slavă Domnului,care mi-a salvat viața și m-a întărit,chiar dacă am trecut prin multe încercări în continuare.Îmi amintesc că medicul văzând cât am slăbit,îi spuse soțului că  o să fie nevoie de cel puțin șase luni de recuperare până o să fiu pusă din nou pe picioare,dar,Dumnezeu a făcut în așa fel,că doar după vreo trei săptămâni am făcut primii pași.Deși a urmat o hemoragie din cauza unui chist hematonic/văzând că nu se mai oprește hemoragia,mă gândeam că oare Dumnezeu după ce mi-a salvat viața,o să mă lase să mor?/,dar Domnul a trimis pe fratele Nicu Cozma din Alba,care,s-a rugat împreună cu soția lui.Domnul i-a ascultat și am fost vindecată și scăpată totodată de o nouă intervenție chirurgicală,deoarece mi s-a adunat un hematon mare în abdomen,dar în urma rugăciunii,l-am eliminat printr-o minune,fără nici o intervenție.Înainte de a fi externată,medicul șef a afirmat că sunt o minune vie.

   După 40 de zile de la naștere,cu ajutorul Domnului m-am întors acasă.Ne-am oprit la spitalul din Gherla și ne-am luat fetița,astfel Dumnezeu ne-a reântregit familia.Toate meritele sunt ale Domnului,care mi-a salvat viața,sau mai bine zis mi-a redat-o pentru că în timpul în care am avut parte de acea răpire,nu am avut viață,fiind nevoie să mi se facă ventilație mecanică și să mă conecteze la tot felul de aparate.

    Ca semn că Dumnezeu a lucrat,au rămas doar urmele,la fel ca cele din palmele și tălpile lui Isus.

   În urma emboliilor,mi/au rămas trombi embolici la plămâni,astfel capacitatea de a munci e pirdută,dar slavă Domnului,că mai pot să lucrez în via Sa.

          Doresc ca toți cei ce vor citi această mărturie,să se încreadă în Domnul care e viu și lucrător,și are putere asupra bolii,asupra vieții .E l poate să ne mai dea viață,dacă vrea,nu că o merităm.El poate să dea mântuire celor dragi,dar trebuie s-o cerem cu credință.

      Pocăiți-vă ca să aveți parte de viață vecinică!

                        Să știe orișicine

                       Cheia morții Domnul o deține

                      Și El se-ndură de cine voiește

                      Salvează,învie și mântuiește!

                       

   



Da! Domnul deține Puterea supremă și Stăpânește peste moarte și viață, iar moartea și ,,locuința morților” vor fi curând ,,aruncate în iazul de foc și pucioasă”... Mărturia d-voastră este încă o dovadă incontestabilă despre Măreția, Puterea, Dragostea, Îndurarea și harul lui Dumnezeu.Slăvit să fie în vecii vecilor Numele Domnului!
MĂ ROG CA DUMNEZEU SĂ VĂ ÎNTĂREASCĂ ÎN TRUP ȘI ÎN CREDINȚĂ TOT MAI MULT ȘI SĂ BINECUVÂNTEZE FAMILIA DUMNEAVOASTRĂ!
Adăugat în 03/11/2011 de Ioanhapca
acum înțeleg de ce eram frământat și simțeam că trebuie sau că pot face ceva pt. dumneata, acum pot, cel puțin să înalț o rugăciune în cunoștință de cauză....Dacă pot fi folositor și într-alt mod spuneți-mi și voi fi la dispoziția Domnului pt. oricare din nevoile d-voastră.
Adăugat în 03/11/2011 de Ioanhapca
Dumnezeu să aducă în viaţa dumneavoastră, iubită soră o credinţă neclintită, să vă binecuvinteze cu multă pace, creştere pe calea sfântă.
Eu însă voi privi spre Domnul, îmi voi pune nădejdea în Dumnezeul mântuirii mele (Mica 7.7)
Adăugat în 03/11/2011 de floridinmaracineni
vă pun pe lista de rugăciune pe care o avem zilnic împreună cu soția și copii noștri. avem multe experiențe în care Dumnezeu a făcut minuni prin rugăciuni și avem experiențe adânci cu Dumnezeu (una din fetele noastre a fost izbăvită de Dumnezeu într-un mod care a lăsat medicii de la clinica Nanulescu din Cluj, cu gândul ,,Dumnezeu a făcut asta, că numai El putea face așa ceva”)
Dumnezeu poate; și vrea să facă tot binele care ne este de folos pt. suflet și veșnicie, dar Se îngrijește de toate lucrurile pământești pe care le încredințăm în mâna Lui.
Noi locuim în Spania (lucrează doar soția) aici e nevoie de mari minuni ca un român să mai poată găsi de lucru, mai ales în construcții (domeniul meu) dar Dumnezeu ne poartă de grijă minunat și nu ducem lipsă, iar dacă este nevoie, spune-ți cu încredere și facem tot ce este nevoie ca Dumnezeu să fie slăvit și glorificat.
Adăugat în 03/11/2011 de Ioanhapca
Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze viața, sănătatea și familia. Sânteți o familie numeroasă dar unită în Domnul și asta aduce multă putere spirituală și mult Har în toata lucrurile. Sânteți o minune a lui Dumnezeu prin care El și-A arătat și Își va mai arăta slava Sa.
Multă pace sfântă, sănătate și binecuvântări sfinte pentru toată familia dumneavoastră.
Adăugat în 04/11/2011 de Ioanhapca
ma bucur deosebit sora ana desi nu va cunosc personal de lucrara dlui facut pentru izbavira de la moarte sigura ,m/a intarit si pe mine mult comentariu adus la marturia mea si imediat v/am ascultat marturiile ce mi/au facut mare bine ,uneori strabatem valea plingerii prin mult valuri dar Dl e izbavirea clor ce se incred in el am multe asemenea experienta dl sa ma ajute sa le pot marturisi pina in ziua cind si Domnul ne va marturisi inaintea sfintilor ingeri DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE
Adăugat în 10/12/2011 de simonasav
Domnul ne iubeste pe toti la fel dar ne-o arata diferit . Ma bucur de experienta d-voastra pe care ati avut-o cu D-zeu, pentru ca El de multe ori ne trece prin incercari doar pentru a-Si putea intensifica iubirea ulterior!Ramaneti langa Domnul!
Va apreciez pentru numarul frumos de copii pe care nu ati refuzat sa il aveti!
Nu va stiu,dar ne vom vedea odata toti Acolo.....
Adăugat în 23/02/2012 de mesarosmary
Statistici
  • Vizualizări: 962
  • Comentarii: 7
Opțiuni