Solul morții a fost îndepărtat
Autor: Cost Ana  |  Album: Solul morţii a fost îndepărtat  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cost_ana in 02/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

                              Partea întâi:

 

        M-am născut într-o familie creștină din Cășei,jud.Cluj,părinții mei fiind printre primii penticostali din județ.Din cei zece copii,eu eram al nouălea.De mică,Dumnezeu m-a făcut să înțeleg Calea Sa,arzând în mine dorul după rugăciune și după Duhul Sfânt.La vârsta de cinsprezece ani și jumătate am încheiat legământ prin botezul în apă,iar la șasesprezece ani,am primit botezul cu Duhul Sfânt.

    La vârsta de douăzeci de ani,m-am căsătorit,formând o nouă familie.După ce am primit din partea Domnului opt băieți,a urmat o pierdere în luna a doua,care mi-a produs multe lacrimi spunând:Doamne,lângă cei opt băieți,mai avea loc al nouălea,dar dă-mi Te rog,ca mângâiere o fetiță.După câteva luni,am primit ca binecuvântare o fetiță născută prin cezariană.Din cauza unor probleme medicale, fetița nu avea poftă de mâncare.La binecuvântarea fetiței,în urma rugăciunii fratelui Nicu Cozma din Alba,Dumnezeu i-a dat poftă de mâncare,astfel schimbându-se starea ei de sănătate.

   După spusele medicului,nu mai era voie să mai am alt copil,totuși am rămas însărcinată cu al zecelea copil.Înainte de a pleca la maternitate,noi avem obiceiul de-a ne ruga,de această dată cu fratele Cornel Hiticaș,pastorul Bisericii din Beclean,fără să știm de situațiile grele prin care urma să trecem.Pe motiv că am acceptat a zecea naștere,medicul a fost supărat și n-a vrut să asiste la operație,iar medicul care m-a operat,din cauza neglijenței,mi-a uitat absorbantele în abdomen.

A fost nevoie să mă deschidă din nou pentru a-mi scoate absorbantele.Prima reacție după operație a fost blocajul renal,iar în următoarele două nopți,soțul meu a vegheat la căpătâiul meu,pentru că starea sănătății mele s-a agravat.

 

                     Felul cum Dumnezeu mi-a salvat viața,va urma să scriu în curând.

 

                                  Măresc pe Domnul și-i mulțumesc pentru minunea pe care a făcut-o cu fetița mea,care nu putea să mănânce mai mult de 30 ml lapte,iar după rugăciunea fratelui Cozma,la prima masă a mâncat 90 ml lapte.Acum are 13 ani,e mare și sănătoasă.



Slăvit să fie Domnul că El este nespus de mare; bun și îndurător!
Domnul să vă binecuvânteze împreună cu toată familia minunată pe care va dăruit-o. Este uimitor felul în care Dumnezeu lucrează în viața oamenilor care Îl iubesc.
Adăugat în 02/11/2011 de Ioanhapca
am recitit astăzi mărturiile dumneavoastră, iubită soră şi mărturisesc .încă odată Domnul m-a cercetat cu dragostea Sa înnoind în mine puterea şi credinţa, primind un duh de mângăiere şi îmbărbătare căci mari şi minunate sunt lucrările Domnului
să credem în dragostea Sa care nu va fi luată de la noi! Domnul să ne ocrotească!
Adăugat în 10/12/2011 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1063
  • Comentarii: 2
Opțiuni