CONFIRMARE DE PRIMIRE
Autor: Buium Cecilia  |  Album: Evlavia  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Evlavia in 25/10/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Azi noapte am visat că eram în Cer împreună cu un înger care îmi servea drept ghid pentru a-mi arăta împrejurimile. Am trecut printr-o cameră mare în care lucrau mulţi îngeri. Îngerul ghid mi-a arătat prima secţiune şi a zis :              

“ Acesta este departamentul PRIMIRI ; Aici se primesc toate cererile exprimate prin rugăciuni. Am privit în jur, toţi îngerii erau extrem de ocupaţi cu sortarea cererilor sosite din toate colţurile lumii. Am rămas impresionat. In mijlocul lor era o persoana care exprima multa autoritate si prin fata caruia treceau toate cererile, …aceasta persoana punea timbrul pe fiecare cerere acceptata…Am intrebat pe inger cine e? si mi-a raspuns. Dumnezeu,Tatal Atotputernic!

Apoi am trecut printr-un coridor şi am ajuns la al doilea departament. Atunci îngerul a spus: “ Acesta este departamentul de AMBALARE ŞI LIVRARE ” Aici, binecuvântările solicitate de oameni sunt clasate, impachetate şi trimise celor care le-au cerut. Am observat cât de ocupaţi erau şi aceştia. Erau mulţi îngeri şi totuşi munca era foarte grea, de a împacheta toate binecuvântările cerute, de care era nevoie pe pământ. Iar in mijlocul lor o persoana blanda, delicata si-n acelasi timp autoritara facea incarcarea tuturor coletelor pentru a le duce pe pamant. Si-am intrebat aceasta persoana cine e?...Dumnezeu Duhul Sfant,…mi-a raspuns ingerul.                                      

În fine, în cel mai îndepărtat punct al coridorului, era uşa spre o cameră foarte mică. Spre surpriza mea acolo era o singura persoana şi nu prea avea mai nimic de făcut. Fata aceste-i persoane stralucea ca soarele si prezenta Sa iti inspira pace si-n acelasi timp bucurie….Este Isus mi-a soptit ingerul!... “ Acesta este departamentul CONFIRMĂRI DE PRIMIRE”. Şi cum se face că e atât de puţin de lucru aici? Am întrebat. “ E foarte trist...” a suspinat Isus. “Dar oamenii, imediat ce primesc binecuvântările cerute uită să mai trimită confirmarea de primire... Foarte puţini fac asta”                                                 

“ Şi cum se trimite confirmarea de primire a unei binecuvântări? l-am întrebat pe Domnul Isus. “ Foarte simplu,  mi-a răspuns:Trebuie doar să spui: Mulţumesc, Doamne“.                                        

Atunci am intrebat din nou: Dar care anume trebuie confirmate?.....si Domnul Isus mi-a raspuns: dacă ai mâncare în frigider... haine cu care să te îmbraci...un acoperiş deasupra capului şi un loc unde să dormi... eşti mai bogat decât 75 % din oamenii din această lume care nu au. Dacă ai bani în bancă, în portofel, monede răzleţe prin buzunar, reprezinţi 8 % din bogăţia lumii. Iar dacă poti sa auzi esti binecuvantat ca poti percepe mesajul care iti este transmis acum, iar daca poti vorbi esti de doua ori binecuvantat pentru ca ai posibilitatea sa transmiti mai departe acest mesaj oamenilor, proclamand voia lui Dumnezeu.                                                 

“ Mai mult decat asta sa stii, ... dacă azi dimineaţă te-ai trezit mai mult sănătos decât bolnav, eşti mult mai binecuvântat decât mulţi oameni care nu ştiu dacă vor supravieţui acestei zile.Dacă nu ai trăit frica războiului,… singurătatea închisorii,… teroarea torturii sau durerea de a muri de foame,… eşti mai presus decât 700 milioane de persoane din această lume care trec prin acestea. Dacă poţi merge la biserică fără teamă de persecuţie, arest, tortură şi moarte... Eşti de invidiat şi eşti mult mai binecuvântat decât 3 miliarde de oameni din lume care nu au aceste facilitati”                        

“ Dacă părinţii tăi trăiesc şi încă sunt căsătoriţi, eşti un caz rar,  dacă poţi să ţii capul sus şi să surâzi, nu eşti normal... ci eşti unic pentru ca ai puterea sa nu ramai in îndoială şi deznădejde” Si sa stii ca fiecare multumire aduce cu sine alta binecuvantare.

Desi am ramas fara cuvinte am intrebat din nou pe inger:.. Şi acum ce să fac? De unde să încep?  

Multumeste-i Domnului Isus ca toate cererile tale le-a dus  inaintea Tatalui, iar Duhul Sfant s-a ingrijit sa ti le implineasca si mai presus de asta ai luat la cunostinta ca multumirile  trebuie aduse chiar si pentru cele mai mici lucruri care ti se intampla in viata,…asta e important pentru ca fiecare crestin sa fie binecuvantat mai mult.                    

 

as dori sa stiu iubita sora in Domnul daca este un vis adevarat sau este doar un eseu de inspiratie; nu are mare importanta desigur lucrul acesta; important este MESAJUL; iata ca Domnul ne trimite din nou o mustrare: aceea ca nu multumim pentru toate lucrurile; sa ne dea Domnul o inima inteleapta sa nu uitam ca suntem datori sa multumim "caci toate lucrurile lucreaza impreuna spre binel nostru'; fiti binecuvantata si multa inspiratie duhovniceasca!
Adăugat în 25/10/2011 de floridinmaracineni
Este un eseu de insiratie, dar sincer eu am vrut doar sa amintesc cat e de importanta multumirea, nicidecum nu m-am gandit sa mustru pe cineva.

Suntem o familie, care mai mergem in misiune in Oltenia, acolo gasim multi oameni care au nevoie si de mancare, de haine, de mangaiere... etc, iar noi datorita faptului ca avem de toate ni se pare ca e obligatoriu, cand de fapt este cu adevarat o binecuvantare care multi nu o primesc!

Repet, eu am vrut sa sensibilizez toti crestinii ca niciodata nu-i deajuns pt cat multumim Domnului. Dar nu am avut intentie sa mustru pt ca si eu sunt in aceeasi oala, cu totii cred ca terbuie sa invatam sa fim mai recunoscatori fata de Dumnezeu!

CRED CA ASTA I-AR ADUCE DOMNULUI ISUS MAI MULTA ONOARE!
Adăugat în 25/10/2011 de Evlavia
Statistici
  • Vizualizări: 1724
  • Comentarii: 2
Opțiuni