Mult Zgomot Pentru Nimic
Autor: Nănău Adinuţa  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de 1954adina.9mai in 06/10/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Mult Zgomot Pentru Nimic

Totdeauna se spune, să chemăm tinerii, să chemăm copiii pentru a le face cunoscut bucuriile eterne, a le face cunoscut Cuvântul, a le vorbi de veşnicie, de Mântuire.

       Da. Este adevărat; chemi tinerii, chemi copiii şi chemi şi pe cei maturi din lume, din lumea asta atât de vastă, unde găseşti mai mult decât e nevoie. Dar ce te faci când ai vrea să-i chemi  chiar şi pe cei ce te-au chemat, să-i chemi pe cei care-ţi vorbesc, cei care-ţi explică sensul biblic al fiecărui cuvânt, care-ţi impune anumite reguli, anumite conduite? Ce te faci când cel sau cea pe care ţi i-ai luat exemplu, care te-au învăţat pe tine, cel mic şi neînsemnat, ce te faci când constaţi că fratele sau sora, fac în ascuns, tot ceea ce ţi-au predicat, ca lucruri nepermise?

        Cum îi explici duhului tău şi inimii tale, că ceea ce scrie în Biblie, e valabil pentru toţi? De ce dar, mie, mi se explică într-un anume fel, iar cel sau cea care îmi explică, face cu totul altceva?

      Cum se împacă învăţăturile cu practica? Sau glumind ne întoarcem şi spunem ca înainte; ,,cu teoria stau foarte bine, dar practica mă omoară".

      Toţi cei care citesc Biblia, ştiu că ,,nimic tainuit nu rămâne ascuns pentru o veşnicie", dar până atunci, eu care sunt nou venit şi nu cunosc multe lucruri, eu ce fac?

Cum mă descurc în acest hăţiş de vorbe, de îndoieli, de incertitudini, de îndemnuri, de trăiri, ce fac cînd îmi aduc aminte( copil fiind îi auzeam pe cei mari glumind) ,,s-asculţi ce zice popa dar să nu faci ce face el".

O, săracul de mine, că sunt ca un naufragit pe o mare-nvolburată.

O, Doamne, unde să mă duc şi ce să fac?

Să mă duc la capătul pământului? Sau să-mi schimb adresa?

Dar şi la capătul pământului de mă voi duce, şi acolo sunt oameni , la fel ca şi aici . 

Dar ştiţi ceva? M-am hotărât. Voi lăsa în ,,legea minţii lor" pe-ai mei sfătuitori şi voi striga cu putere la Dumnezeul meu. ÎL voi ruga să mă ierte şi-I voi cere Lui să mă îndrume şi să-mi dea învăţături.

Să-mi dea EL ajutorul necesar, de a pune; lumină-n întuneric, ştiinţă-n neştiinţă, putere-n slăbiciune, pricepere-n necunoştinţă.

În toate cele, să-mi dea înţelepciunea de a distinge răul de bine, urâtul de frumos, minciuna de adevăr.

Să mă ajute să văd, să aud, să ştiu şi să fac tot ceea ce-I place Domnului meu, să fiu aşa cum EL doreşte, să cred şi să mă-ncred în El întotdeauna.

Doamne, nu voia mea, ci VOIA TA  să se facă întotdeauna.

Da-mi voie sa-ti dau un sfat, si eu vin din lume dar dupa ce mi-a fost prezentt domnul Isus eu nu-i mai urmaresc pe cei ce m-au dus la El, ci ma uit tina la El!

Motoul inimii mele este din "EVREI 12:2,3!.....Daca ma voi uita la oameni mereu voi fi dezamagita. De aceea imi dau silinta sa fiu nu ca oamenii care spun ca-L cunosc pe Dumnezeu, ci caut sa fiu eu insumi ca El daca este cu putinta!

Fiecare va da socoteala de viata care si-a trait-o, deci tu priveste doar in draptul tau,... sau daca vrei sa faci ceva bun, ajuta-i in rugaciune. Mijloceste pentru cei care nu-L urmeaza cu adevarat pe Hristos, este mare nevoie in ziua de azi de adevartati mijlocitori care sa stea in spartura, ...TU POTI FI UNUL!

Ma rog ca Domnul sa te intareasca si sa te ajute sa nu te uiti la valuri ci la El!
Adăugat în 17/10/2011 de Evlavia
mulţumesc sora Cecilia pentru acest suggerimento . Măbucur să vad că Domnul ne uneşte pe toţi copiii lui, în aşi da o mînă de ajutor unul altuia. Domnul să te aibe în paza lui împreună cu toţi cei dragi şi Îl rog pe Dumnezeul nostru, să dea tuturor copiilor Săi ajutor şi îndrumare sfîntă.
Multă pace şi binecuvîntare
Adăugat în 24/10/2011 de 1954adina.9mai
Statistici
Opțiuni