Ma ridic dintre ruine
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de nancy in 12/07/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Ma ridic dintre ruine

Atunci tu vei chema si Domnul va raspunde,vei striga si El va zice:Iata-Ma . Isaia 58:9

Mi-am pus nadejdea in oameni de atatea ori, mi-am imaginat ca ei ma vor putea ajuta, am crezut ca pot fi coplesit de promisiunile in care credeam ca un om orb, mi-am ghidat viata mult timp, dupa planurile mele.

Da, am alergat dupa aprecierea celor din jur care imi aratau prietenie, si totusi asa de tare m-am inselat...am cazut puternic sub loviturile grele, de pietre care s-au rasturnat peste mine, peste sufletul meu firav..

O, de cate ori credeam ca pot sa biruiesc prin propriile mele forte, dar nu, inca odata am devenit ceea ce poate nu mi-as fi dorit vreodata...

Inca odata am alunecat poate pe drumul pe care credeam ca voi ramane in picioare..M-am increzut in bucuriile acestei lumi,apoi ele au navalit peste mine , mi-au rapit orice urma de nadejde, asa am fost, si de atatea ori zdrobit de suferinta neimplinirilor , de durerea lacrimilor..

Dar ma ridic, ma ridic prin credinta, ma ridic in Numele Celui care a biruit orice suferinta, orice dispret, orice lacrima, ma ridic impreuna cu El, ca sa nu mai cad, sa mu mai alunec, sa fiu vegheator, in mijlocul incercarilor care nu-mi dau liniste uneori, care ma ingenuncheaza sub poveri pe care nu Dumnezeu mi le cere!!

 Da, ma ridic sa fiu biruitor impreuna cu El, imi ridic privirea in sus, de acolo de unde imi vine izbavirea

Stiu, ca acum ma doare tare rana, dare ea imi va fi vindecata, fiindca El  imi va strivi in mine tot ce este strain, tot ce este vrednic de indepartat, da, El ma va face o fiinta noua, un suflet curat, o persoana care se va veseli mereu de orice clipa, de orice moment

Da, acuma poate sunt zdrobit, dar ma ridic cu bucuria ca Domnul meu imi modeleaza caracterul, ma ajuta sa privesc dincolo de ceea ce sunt acum, sau ceea ce vad altii in mine..

El ma indruma pe calea cea dreapta, caci fara El, sufletul meu e gol, fara speranta, fara bucurie, fara nici o dorinta de a trai...Prin El eu pot sa inaintez, si chiar daca acum nu vad lumina prin fumul de amar care imi umbreste fericirea, dincolo de acest greu exista o noua viata, un nou inceput, inceputul Lucrarii lui Dumnezeu prin viata mea!

Nu exista alt drum care sa duca la biruinta in afara de drumul suferintei, drumul care prelucreaza inima oricarui om,ci doar acest drum, incercarea, care lucreaza rabdarea, si apropierea de Dumnezeu, pentru a deveni curat, pentru a implini voia Lui placuta, desavarsita..

Da, ma ridic dintre orice ruine, ca sa -L las pe Domnul meu sa lucreze in viata mea dupa planul Sau minunat.

Cred in orice promisiune, in orice promisiune pentru ca e Cuvantul Sau, care niciodata nu greseste..

Inima mea se bucura in orice necaz, fiindca necazul este un drum spre apropierea de El, o cale spre adevarata fericire..

Scoala-te, lumineaza-te,Caci lumina ta vine, si Slava Domnului rasare peste tine.Caci iata, intunericul acopera pamantul,...dar peste tine rasare Domnul,si Slava Lui se arata peste tine. Isaia 60:1,2

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1436
  • Export PDF: 5
Opțiuni