Isus, Domnul te iubeşte
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 04/06/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Isus, Domnul te iubeşte

 „Atunci S-a ridicat în sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis:”Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit?” „Nimeni, Doamne”, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti.” Ioan 8:10,11.

   În lumea aceasta prin care călătorim pentru o vreme, întâlnim tot felul de oameni: unii cu feţele crispate, alţii cu inima neagră, plină de ură, oameni acuzatori, defăimători, mincinoşi, iubitori de sine. Şi toate aceste stări le descarcă asupra semenilor lor. Dar astăzi vă aduc o veste îmbucurătoare şi anume faptul că în mijlocul nostru a coborât din ceruri Însuşi Domnul Isus, Mântuitorul care nu ne acuză şi nu ne priveşte pe nici unul cu mânie, nici cu ură, nici cu dispreţ ci dimpotrivă ne spune cu duioşie: „Te iubesc....(puneţi numele tău aici), cu o iubire veşnică”. „Am luat asupra Mea păcatele tale”. „Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra în ea.” Ioan 8:7b. „Şi să ştii că cel ce aruncă cu pietre în tine, Mă loveşte pe Mine.” Zice Domnul Isus. „Femeie, nu te osândesc, du-te şi să nu mai păcătuieşti.” Ioan 8:11b

   Cititorule iubit, este incontestabil faptul că Domnul Dumnezeu ne iubeşte cu o iubire veşnică. Pentru că suntem creaţia mâinilor Sale. Suntem creaţi „Din El, prin El, şi pentru El”, conform Cuvântului Sfânt. Suntem creaţi după asemănarea lui Dumnezeu. Nu suntem la voia întâmplării şi nici nu suntem lăsaţi în voia celor răi pentru că Tatăl din cer ne preţuieşte, ne adoră, ne iubeşte. „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât a dat pe singuril Său Fiu ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.” Ioan 3:16.

   Să ştii suflete drag, oricine ai fi, că ai preţ în ochii Domnului. Suntem speciali şi iubiţi de Tatăl pentru că suntem răscumpăraţi în jertfa Fiului Sfânt. El, Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu S-a coborât din cer la noi, ca să ne salveze de la moarte, pentru că îi suntem dragi. Oricine ai fi, oriunde ai fi, să ştii că Domnul te iubeşte şi a murit şi pentru tine. De aceea te invit în Numele scump al Mântuitorului Isus să te apropii de El, să-ţi ceri iertare pentru păcatele săvârşite înaintea Lui, cu voia sau fără de voia ta, să-L primeşti în inima ta ca Domn şi Mântuitor. Şi vei fi salvat de la moarte prin Sângele Sfânt care a curs şi pentru tine acum două mii de ani. Isus te iubeşte. Iubeşte-L şi tu, şi vei fi mântuit. Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1556
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni