Ce e viaţa?...
Autor: Morosan Ioan Samuel  |  Album: fara album  |  Tematica: Cand nu vrei sa intri
Resursa adaugata de tzutzu4j in 04/04/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Ce e viaţa?...

 

   Este un drum ce duce spre veşnicie…

   Noi aici suntem ca nişte maşini pe acest drum şi avem o anumită rută de urmat şi nici un alt drum nu duce Acolo. Maşina aceasta ne este închiriată fără plată, iar la sfârşit va trebui să o dăm înapoi. Nu vom plăti nimic pentru reparaţii, ci totul este deja plătit. Noi trebuie să alegem drumul. Aceasta este ruta şi El este Ţinta.

   Pentru a avea viaţa veşnică;  spre cer… drumul are multe gropi… şi nici nu este în reparaţii, ci este tot mai greu de urcat. Dar trebuie sa luptăm.

   Toţi au aceeaşi limită de viteză şi aceleaşi reguli de respectat. Dacă le vom încălca vom plăti…

   Nimeni nu poate merge mai tare şi chiar  dacă ar putea îi este interzis.

   Obişnuim să trecem în depăşire şi de cele mai multe ori intrăm în depăşiri periculoase; şi mai mult, de multe ori intrăm şi pe contrasens şi încălcăm legea. Mai intrăm în câte un sens giratoriu sau intersecţii unde ne întâlnim cu anumite persoane şi totodată ne despărţim de altele…

   Nu contează dacă ai mers pe drumul acesta, ci doar dacă ai ajuns la capătul drumului. Nu contează nici exteriorul, nici câţi cai putere are, nici dacă este din piele şi mahon sau că are AC şi geamuri electrice; ci tot ceea ce contează este combustibilul care este BIBLIA, trebuie să ai cheia pentru a porni motorul care este DRAGOSTEA, trebuie să ai uleiul pentru a răci motorul în încercări care este CREDINŢA şi NĂDEJDEA, trebuie să avem toate componentele din Galateni 5 : 22, 23:

„Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,  blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege”.

   Iar la graniţa vieţii care este ISUS HRISTOS unde vom prezenta actul ce ne declară că suntem urmaşi ai Lui şi acest act este o INIMĂ CURATĂ.

   Apoi vom primi asigurarea care este JERTFA şi la final, CUNUNA.

   Aceasta este ruta spre cer.

   TU CE RUTĂ ALEGI?



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1523
  • Export PDF: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.