Pacatul te va ajunge
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de maryus_tm in 16/12/2010
    12345678910 0/10 X

Pacatul te va ajunge!

 

            Cand Biblia spune : “Sa stiti ca pacatul vostru va va ajunge… acesta e adevarul”. Poate ca nu esti pedepsit in viata aceasta, dupa cum cred toti ceilalti. Dar fi sigur ca pacatele tale te vor ajunge pentru ca Dumnezeu stie totul. Iar moartea spirituala cu care noi ne confruntam este moartea spirituala a despartirii dintre noi si Dumnezeu . Noi nu stem bolnavi spiritual sa avem nevoie de niste medicamente, ci suntem MORTI spiritual si avem nevoie de viata!

             Biblia spune : “Este randuit ca omul sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata! Consecinta pacatului nu consta numai in despartirea noastra de Dumnezeu in aceasta viata, in care suntem dusmani…straini… departe de EL ci lucrurl cel mai rau legat de pacat este ca pacatul ii trimite pe omeni in iad! Cat de mici consideram noi efectele pacatului. Cat de putin luam in seama rezultatul pacatului. Nu e de mirare ca incepem sa infrumusetam pacatul.Noi il clasificam doar conform televiziunii…Noi il clasificam doar conform oamenilor din jurul nostru si uitandu-ne la ei. Disperare…! Durere…! Rusine…! Vina!…consecinte fizice, dar aceastea se sfarsesc cu iadul! -> Despartirea vesnica de Dumnezeu.

                        Exista suferinte pretutindeni in jurul nostrum… si mereu cand aud de suferinta ii aud pe oameni spunand: “ Cum ar ingadui un Dumnezeu iubitor atata suferinta?...

Diabetul… ce boala aspra!Cancerul…ce mod ingrozitor de a-ti pierde vlaga si a muri . Tu doar vorbesti despre toate aceste suferinte si spui : “ Pai asta e numai vina Lui Dumnezeu!” NU!! Acestea sunt consecintele pacatului ! si toata aceasta suferinta este pentru ca pacatul a intrat in lume.Noi ne-am dus pe drumul care ne place, iar drumul care ii pare bun omului este drumul care duce la suferinta si la moarte, si toate aceste boli, toata suferinta aceasta nu ar trebui san e faca sa ne indoim  de Dumnezeu si de bunatatea Lui, este ceva ce trebuie san e faca sa alergam la Dumnezeu!

            Nu stiti ca bunatatea Lui Dumnezeu ne indeamna la pocainta?  Urmeaza calea Domnului, pentru ca exista un sfarsit. Nu infrumuseta lumea aceasta! Nu infrumuseta ce ora ea.Sunt o gramada de mincinosi si nici macar nu vad adevarul.Este un drum care I se pare bun omului , dar sfarsitul lui este moartea. Dumnezeu ne da Victoria astfel incat avem biruinta nu doar acum asupra pedepsei pacatului, nu numai ca dobandim Victoria asupra puterii pacatului , in timp ce suntem sfintiti si crestem, ci intr-o zi vom fi eliberati de insasi prezenta si efectele pacatului astfel incat in cer vom avea trupuri care vor semana cu trupul Lui glorios.

            Cand am zarit “Fantana Curatatoare “ larg deschisa pentru tot pacatul meu, Am dat ascultare indemnului Duhului cand mi-a spus: “ Vrei sa fi curat?” si apoi am spus: IL voi Lauda! IL voi Lauda! Lauda Mielului junghiat pentru pacatosi , da-ti slava voi  oameni toti caci sangele Lui poate spala orice pata.                       

                                              

                                                                                                                                                         AMEN!! 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1484
  • Export PDF: 6
Opțiuni