Refugiul
Autor: Andrei Bologa  |  Album: Lacrimi stinse  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de AndreiB in 07/08/2010
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

  M-am trezit imbuibat de paharele de vin pe care le bausem,incercam sa pun capat gandurilor ce ma cuprindeau(nu ganduri de pace asa cum predica pastorul)ci ganduri amare,negre..nu puteam sa scap de ele...predicile nu isi aveau efectul,ma simteam gol,fara putere,uitasem ca de fapt puterea sta in mainile Lui,am invatat despre El,chiar am vorbit oamenilor despre El,am invatat si poezii..daaa,le recitam;si in dimineatza aceasta m-am trezit buimac,gol..fara speranta,nu pentru prima data incercam sa inec amarul..in bautura.
   Ceea ce mi-a ramas e lumea virtuala in care ma complaceam,ceva care ma tinea strans legat,imi placea,orele petrecute in lumea ireala si nefasta dar care totusi imi umplea timpul(nu stiam ca e cel mai pretios dar).
   Chiar fetele care le-am cunoscut pe internet ma fascinau,traiam un vis,eram legat de acest vis,pacatele se tineau lant...eram robit.
   M-am gandit sa merg sa ma destainui pastorului,dar ce folos,nu primeam altceva decat mustrare,poate excludere...nici o mangaiere...eu eram totusi crestinul bun din banca a treia,rugaciunile mele erau placute si toti ma stiai ,,spiritual".Era bine..nu?
   Vroiam sa fiu ascultat,aveam nevoie de cineva care sa ma sculte,de mangaiere,imi era teama sa ma destainui pastorului,imi era frica sa imi fac prieteni ca nu cumva sa afle lumea virtuala in care traiam...Doamne..inima mea striga..unde sa caut mangaiere?
   Am inteles ca singurul ce ma poate asculta fara sa ma critice,fara sa critice actiunile mele facute dintr-un imbold diavolesc e doar El.
   Si atunci am mers la El,la Golgota..acolo mi-am varsat tot amarul,toate pacatele mi le-a sters,,erau rosii cum e carmazanul,dar El le-a facut albe ca zapada"si am inteles..ca mangaierea vine de la El,El asculta rugaciunile mele..si ma imbarbateaza,mi-a trimis chiar si ,,o arvuna a mostenirii promise;Duhul Sfant".
   Un mesaj pt toti aceia care sunt singuri,au nevoie de mangaiere,sunt cazuti,cei ce au nevoie de cineva pe umarul caruia sa planga...mergeti la CRUCEA DE LA GOLGOTA,acolo veti afla raspunsul la toate intrebarile voastre,trebuie sa trecem mai inatai pe acolo,pe la Golgota...ca sa putem merge catre El.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1641
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni