Judecata lui D-zeu
Autor: Andrei Bologa  |  Album: Lacrimi stinse  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de AndreiB in 03/08/2010
    12345678910 0/10 X

   In sala Tribunalului Ceresc se fac pregatiri de judecata,se apropie judecata finala unde Judecatorul Suprem va aduce acuzatiile adunate de veacuri asupra omenirii.
   Avocatul apararii va fi si El prezent,sustinand nevinovatia prin credinta a muritorilor de rand.Sunt justificati prin credinta mantuitoare...
   O mare Carte sta pe masa Judecatorului,o carte groasa,roasa de timp,o carte de mare valoare,o carte in care sunt scrise numele fiecaruia,al meu..al tau...sau poate ca nu sunt scrise....lucrul acesta va fi dovedit la timpul cuvenit.
   O lista mare cu acuzatii sta alaturi de Marea Carte ; faptele noastre,gandurile noastre,atitudinile noastre,chiar si imaginatia noastra(credeam ca nimeni nu va stii niciodata),vorbele noastre..toate stau pe masa Judecatorului.
   In aceea zi nu se va mai putea da inapoi,parerile de rau nu isi vor avea rostul,in aceea zi vom fi dati pe fata,adevarul va iesi la iveala...multi vor plange,se vor caii...vor urla, vor tipa,vor cere iertare...prea tarziu!
In aceea zi toti aceei pe care Domnul a lasat chezasie,toti acei pe care Domnul si-a impregnat numele,vor trece de la moarte la viata,condamnarea la moarte va afecta pe acei care nu au crezut,sau cei care au dus o viata de crestin superficial,caldicel...
   Tot in aceea zi vom primi Mostenirea promisa de Domnul Isus,locul pe care El l-a pregatit pentru noi; in Imparatia cereasca ,pentru toti acei ce vor fi suferit pentru Numele Lui,toti acei care au trecut prin scoala suferintei.
   Ni se vor pune intrebari,va trebui sa raspundem,vom fi acuzati,dar, daca avem Arvuna Mostenirii,adica Duhul Sfant care ne-a fost dat pana in ziua revenirii Lui...se ridica Domnul Isus si in apararea noastra va spune ; s-a platit pretul,a crezut in Mine si va trece de la moarte la viata...e Pecetluit!
   Halleluia!
   Imagineaza-ti ziua aceea,in fata Tronului Celui Drept,vei fi acuzat,si va trebui sa raspunzi pentru toate faptele,vorbele,atitudinile,lipsa de credinta...las in alb continuarea,pentru ca tu ai raspunsul.........................
   Sa ne luptam deci,sa ne intoarcem la dragostea dintai,timpul este aliatul nostru pentru o vreme,multa...putina...nu este treaba noastra sa stim vremurile si soroacele.
   Rascumparati vremea caci timpurile sunt rele

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1268
Opțiuni