Urmeaza-ti Visul!
Autor: Daniela jivoiu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de dana_jivoiu in 05/07/2010
    12345678910 0/10 X
Urmeaza-ti Visul!

Visele nu sunt doar plasmuiri fabuloase ale imaginatiei, himere care amagesc inimile naive… Ele nu sunt nici garantele implinirii odata ce scopul lor e atins. Dar ele sunt expresia sinelui, in descoperirea destinului...

Visele pot fi combustibilul care propulseaza spiritul spre tarmuri inca neatinse. Ele dau culoare vietii, iar zilele se scurg mai usor, umplute de anticiparea trairii implinirilor care vor urma. Ele sunt proiectate in mintile noastre de catre Creator sub forma viziunilor a ceea ce nu exista inca, aducand speranta unui viitor mai bun, revelator al unei frumuseti doar banuite. Ele pot fi promotoare ale credintei, ale increderii ca ce se proiecteaza in inima ca si dorinta, va cunoaste transformarea in fapt implinit, sub asistenta si participarea activa a Plasmuitorului.

Visele nu trebuiesc neglijate!

Uneori, visele sunt singurele mesaje venite de Sus, cu scopul orientarii pasilor tai spre voia divina, personal gandita de Dumnezeu pentru tine. El este Cel ce pune intai dorinta in inima si apoi te conduce spre infaptuirea ei (Filipeni 2:13).

O inima curatita de pacat nu poate fi lipsita de dorinta unui vis plasat de Domnul Isus, Cel ce aduce odata cu Sine nadejdea unui viitor stralucit de revelatia si dragostea care vor face continutul implinirii lui. Adeseori El, pentru a Se face inteles la nivelul nostru, ne vorbeste metaforic, iar metaforele imbraca forma viselor frumoase, care promit satisfactie.

Fiecare vis implinit iti aduce o bucatica din dragostea si frumusetea cu care se apropie Domnul de inimile noastre. Ele iti vorbesc, de fapt, despre El, despre natura Lui si despre aventura cunoasterii Lui spre care suntem propulsati, uramarindu-le...

Viata terestra nu este doar o lupta pentru supravietuire!!!

Ea este o anticamera a Cerului. Ne pregatim pentru Viata Adevarata care totodata incepe aici (prin cunoasterea lui Dumnezeu), dar nu decurge la intensitatea la care suntem sortiti sa traim. Insa suntem “antrenati” spre ea prin vise marete.

Nu suntem chemati sa traim dupa filozofia lumii: “Marile sperante sunt desarte...”. Ci suntem invitati la a ne gasi desfatarea in cunoasterea Lui, care ne promite implinirea dorintelor inimii (Ps. 37:4,5).

O inima dedicata domniei lui Hristos este totodata o inima in care se regaseste voia Lui, cea buna, placuta, desavarsita, special construita pentru tine. Dar este plasata mai intai sub forma unui vis plapand, care se contureaza prin maturizare, iar apoi devine viziunea vietii tale.

Toti avem cate un vis care ne sfredeleste inima si care ne scoate din monotonia vietii dand trairi intense si asteptari pline de recompense. Ne determina sa ne depasim vechile limite si sa indraznim mai mult spre tarmuri proiectate in viitorul apropiat. Ne sporeste abilitatile si conduce la descoperirea unora noi, care asteptau momentul sa fie recunoscute si folosite spre atingerea adevaratului potential pe care-l avem.

Privind retrospectiv, stiu ca sunt si vise neimplinite, sau spre care am esuat urmarindu-le. Dar, vorbind din experienta, am constatat ca au fost sortite esecului tocmai pentru ca erau superficiale, lipsite de continutul implinirii. Ele sunt doar “cojile” care trebuiesc sparte sau indepartate pentru a se ajunge la miezul care satura. Si, indepartand coaja cu coaja, esec dupa esec, te apropii tot mai mult de surpriza a ceea ce imbraca forma miezului – visului inalt implinit.

Suntem destinati pentru a atinge vise marete! Fiecare avem cate un “Goliat” de invins, “un munte” de cucerit, o “chemare” de implinit. De aceea nu-ti neglija glasul inimii, nu ingropa viziuni frumoase care aduc pasiune in viata ta! URMEAZA-TI VISUL!



bine punctat !
,,...am constatat ca au fost sortite esecului tocmai pentru ca erau superficiale, lipsite de continutul implinirii. Ele sunt doar “cojile” care trebuiesc sparte sau indepartate pentru a se ajunge la miezul care satura. Si, indepartand coaja cu coaja, esec dupa esec, te apropii tot mai mult de surpriza a ceea ce imbraca forma miezului – visului inalt implinit.''

foarte bine punctat cele de mai sus si merita sa traiesti pana cand vei putea sa ajungi pana la -visul inalt implinit.
DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE
Adăugat în 10/07/2010 de SQRYN
Statistici
  • Vizualizări: 3982
  • Export PDF: 2
  • Recomandări email: 4
  • Comentarii: 1
Opțiuni