Lupta cu pedofilia: Sentințe pro-viață
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Sexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 26/02/2024
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Lupta cu pedofilia: Sentințe pro-viață

de Stephen

Dragostea neprecupețită, plină de pasiune a lui Dumnezeu Tatăl și Evanghelia lui Isus dau vieții o valoare necondiționată și veșnică. Această dragoste este o forță puternică și aduce har în viețile noastre.

Părinții mei au fost cei care mi-au arătat cel mai mult dragostea necondiționată a lui Dumnezeu. Au venit să mă viziteze în închisoare și mi-au zis: „Suntem atât de mândri de tine!” Le-am răspuns: „Dar mamă, tată, mă aflu în închisoare și sunt condamnat pe viață!” Mama mi-a spus: „Nu-mi pasă. Ești fiul meu. Te iubesc și sunt mândră de tine!” Iar Glasul a coborât din cer și a rostit: „Tu ești fiul Meu preaiubit în care Îmi găsesc plăcerea.” (Matei 3:17)

Să fii pro-viață înseamnă să crezi că datorită dragostei lui Dumnezeu nimic nu poate răpi valoarea vieții. Indiferent unde trăim sau prin ce trecem, să ne trăim viața în Isus este întru totul un har. Aici aud spunându-se că trăind în închisoare, nu putem fi fericiți sau măcar în ordine. Să spui: „Nu voi putea fi niciodată fericit până nu voi ajunge acasă”, „până familia mea se va întoarce la mine”, „până nu voi face niște bani”, „până ce orice altceva” este minciuna anti-viață a culturii morții care vine de la Satan, fiindcă pune o condiție pentru valoarea vieții. Astfel vine Satan „să fure, să înjunghie şi să prăpădească” viața (Ioan 10:10).

Nu cred că viața în închisoare este un drum de ocolire a adevăratei vieți. Viața nu este niciodată „în așteptare”, cum s-a spus adesea. Să fii pro-viață înseamnă că adevărata calitate a vieții nu se bazează pe așa-numita calitate a circumstanțelor. Ci mai degrabă calitatea vieții se bazează pe calitatea duhului celui în cauză. Calitatea unei duh îmbelșugat vine din Duhul lui Isus. Aceasta este valoarea infinită a sufletului.

Cu această perspectivă spirituală a dragostei lui Dumnezeu – un punct de vedere etern – nimic din ce se poate întâmpla în viață, în trecut sau în prezent, nu poate răpi calitatea și valoarea vieții. Dragostea lui Dumnezeu transcende toate lucrurile (Romani 8:37). În viața spirituală a lui Isus, nimic nu poate vătăma sufletul ascuns în Duhul Dragostei.

Isus a venit pentru eliberare. (Ioan 8:36) Nu cred că Isus a venit ca să mă elibereze din închisoarea Departamentului de Investigare a Criminalității a Statului Texas. A venit ca să mă elibereze în închisoare! O eliberare mai profundă, mai puternică. Eliberare de legăturile trupului și de lucrurile care țin de lume. Eliberare de adicții. Oricine este eliberat de aceste păcate este cu adevărat liber! Aceasta este viața din belșug. „Domnul este Duhul”, spune Pavel, „şi unde este Duhul Domnului, acolo este slobozenia.” (2 Corinteni 3:17). Isus a venit pentru viață și pentru eliberare. Sunt liber să trăiesc. Sunt liber să mă închin. Sunt liber să-L slujesc pe Isus și să trăiesc pentru El chiar și aici în închisoare. Nu există un privilegiu mai mare al puterii decât să trăiești în dragoste față de Isus!

Toate lucrurile sunt cu putinţă la Dumnezeu! (Marcu 10:27)

[Stephen, Pro-Life Sentences. One Man’s Story. Into the Light, May-June 2021. Copyright © Robert J. Van Domelen. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul https://brokenyoke. org.]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 46
Opțiuni