Despre vise si boli spirituale
Autor: Carmen Iene  |  Album: luptă spirituală  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 27/01/2023
    12345678910 0/10 X
Despre vise si boli spirituale

 

    

  Ești bolnav și nu îți găsește nici un doctor cauza; analizele îți sunt proaste și totuși doctorii nu îți pot pune nici un diagnostic. Pe zi ce trece ești tot mai slăbit, cu moralul ești când sus când jos, când optimist când deprimat, când în voie bună, când plângi de nu te poți opri. Noaptea, în loc să te odihnești, ai parte de alte chinuri sub forma de coșmaruri, insomnii, paralizii, temeri și neliniște, atacuri de panică, groază și terori nocturne.

Ei bine, s-ar putea să fii victima unui atac spiritual cauzat de forțe spirituale rele care au însărcinarea de a te distruge fizic și psihic, să te lege cu boli, necazuri, eșec, moarte.

Te întrebi cum este posibil așa ceva, deoarece ești creștin, mergi la biserică, faci dărnicii și participi la studiu biblic. Să vedem cum este posibil!

Ai visat vreodată că un șobolan îți intră în casă, sau că cazi într-o groapă adâncă de unde nu poți ieși, sau că bei apă murdară, sau mănânci ouă sau fructe stricate?

Ai visat vreodată că cineva te injectează sau îți face incizii în trup, sau îți face baie în mare sau orice fel de apă? Ții minte să fi visat că te mușcă un șarpe, un câine sau o pisică?

Ai visat păpuși ciudate cu tot felul de ace în ele? Te-ai văzut în vise în cimitir, sau în sicriu, sau că cineva îngroapă ceva ce este al tău? Te-ai văzut în visul tău cu pielea cu bube, sau iritată ca și cum ai fi opărit, dar în realitate să nu fii bolnav?

În visele tale consumi frecvent alimente sau lichide? Ți-a lipsit în vis vreun mădular al tău?

Ai visat vreodată că o rudă moartă sau un prieten mort de o anumită boală încearcă să ia legătura cu tine în vis și să comunice cu tine?

Dacă ai visat astfel de vise și multe altele asemănătoare, revelează clar că un duh de boală sau infirmitate a invadat viața ta. Dacă aceste vise nu sunt provocate pe plan spiritual cu rugăciune, în unele cazuri cu post, vei începe să manifești boli fizice imediat sau la scurt timp după ce ai visat.

Omul de obicei neglijează factorul spiritual, că deși trupul doarme, omul spiritual este treaz și activ și poate participa la lucruri spirituale în vis care lucrează împotriva lor.

Omul nu este doar trup și suflet. Omul este un spirit care are un suflet și trăiește într-un trup!

 

Visele sunt o reflexie a lumii spirituale; trupul doarme dar duhul este deschis realității spirituale. Visele ne dau un avertisment cu privire la ce se întâmplă deja, sau urmează să se întâmple în viața reală.

Dumnezeu e duh și poate să comunice cu noi în vise. Lumea spirituală e mai reală decât îți poți imagina.

 Iată ce zice Biblia în cartea Iov:

 
, , Căci Dumnezeu vorbește într-un fel,

sau în două feluri, dar omul nu ține cont.

Într-un vis, într-o vedenie de noapte,

când oamenii sunt cuprinși de un somn adânc,

când ei dorm în patul lor,

Atunci El deschide urechea oamenilor 

și pecetluiește mustrarea cu privire la ei,

ca să-l întoarcă pe om de la faptele lui 

și să-l ferească de mândrie,

să-i cruțe sufletul de groapă 

și viața de loviturile sabiei.” Iov 33:14-18 

 
Visele voastre poartă secretele lumii spiritelor, care se va manifesta în cele din urmă în lumea noastră naturală. Visele ne revelează în avans cu privire la evenimentele viitoare sau actuale. În orice caz, ni se oferă o previzualizare a evenimentelor din lumea spiritelor, înainte ca acestea să se manifeste în lumea noastră naturală.
     Dumnezeu este un spirit, de aceea totul în creația Sa își are originea în lumea spiritelor. Deci, indiferent de visul tău, acesta este important pentru tine, este fie pentru  a te ruga pentru împlinirea lor sau împotrivă pentru a anula ca evenimentele să nu aibă loc.

Domnul Isus vorbește despre activitatea spirituală din timpul nopții și avertizează despre intruziunea vrăjmasului în somnul omului pentru a-și planta semințele lui rele. Principiul biblic al visului este că Satan și conhortele lui lucrează în timp ce oamenii dorm.
   

, , Isus le-a pus înainte o altă pildă şi le-a zis: „Împărăţia cerurilor se aseamănă cu un om care a semănat o sămânţă bună în ţarina lui.

 Dar, pe când dormeau oamenii, a venit vrăjmaşul lui, a semănat neghină între grâu şi a plecat.

 Când au răsărit firele de grâu şi au făcut rod, a ieşit la iveală şi neghina.”Matei 13:24-26 

Dumnezeu nu vrea să fim ignoranți față de planurile vrăjmașului. Diavolul își aruncă semințele lui rele în visul omului, cu însărcinarea de a păcăli cumva omul să fie de acord și să creadă că ceea ce visează i se va întâmpla, sau să creadă că visul este o prostie și nu merită atenție și astfel acele semințe rele plantate să încolțească în inima visătorului, să crească și să-și aducă rodul demonic de distrugere a vieții victimei.

Diavolul mizează pe pasivitatea și ignoranța omului, pe necunoștința acestuia de ceea ce i se întâmplă în aceste vise și are nădejdea ca să nu fie combătute, anulate și respinse prin rugăciune și astfel legea ignoranței să își urmeze cursul și poporul să piară din lipsă de cunoștință. (Osea 4:6) 

  Atât de mulți oameni cad în plasa vrăjmașului prin acesta metodă  

a diavolului, și ajung să se îmbolnăvească, să își cheltuiască banii pe doctori, medicamente, tratamente, analize, deplasări în țară și străinătate; apelează la naturisti, diverși vindecători, ajung la profeți falși și chiar la vrăjitori din cauza disperării că nimic nu funcționează în situația lor.

Să nu mai vorbim de chinul sufletesc și mental cauzat de acest stres continuu, fără o rezolvare. Lucrurile spirituale se abordează pe plan spiritual.

Un duh de boală nu îl poți medica, este inutil, este doar o alinare și o ușurare poate a durerii, dar cauza nu este rezolvată. Biblia ne arată că spiritele continuă să trăiască și după ce omul moare. Citiți pilda bogatului și al lui Lazăr din Luca 16.

Există un corp natural și unul spiritual, un trup pământesc și unul ceresc. (1 Corinteni 15:40). Ideea este că cei care înțeleg spiritual ar putea schimba cursul destinului  unei persoane provocând spiritual acea persoană din tărâmul spiritului.

Interesant este că diavolul și vrăjitoarele, oculții știu și folosesc asta și creștinii le ignoră, crezând că sunt irealități sau basme.

Scopul diavolului este să îți schimbe cursul destinului tău, să te ducă la distrugere pe toate planurile, te provoacă spiritual, să te lege cu blesteme, boli și să te ucidă în final, își aruncă săgetile otrăvitoare în multe moduri, chiar și în vise și tu habar nu ai.

Biblia ne învață aceste lucruri, dar creștinul se mulțumește cu o viață religioasă, fără a aborda spiritual nici o problemă care se ivește. Se duce ca oaia la tăiat după un curs al vieții care nu este partea lui în acestă viață. Atâția oameni s-au îmbolnăvit și au murit prematur, si-au distrus viețile și familiile, carierele și tot ceea ce a lăsat Dumnezeu bun și frumos, ca omul să se bucure în viața lui pământească și să aducă rod pentru Împărăția Lui Dumnezeu, nu să fie anihilat de un dușman, cum e diavolul, învins deja la cruce de domnul Isus.

, , Hoțul nu vine decât să fure, să înjunghie și să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viață și să o aibă din belșug.”Ioan 10:10 

      Un exemplu de netăgăduit în Biblie cu privire la abordarea pe plan spiritual, în scopul de a învinge un popor care nu se putea învinge pe plan natural se află în cartea Numeri, atunci cînd regele moabit Balac decide să angajeze pe ghicitorul Balaam să blesteme pe poporul Israel:

, , Vino te rog să -mi blestemi pe poporul acesta, căci este mai puternic decât mine. Poate așa îl voi putea bate și-l voi izgoni din țară, căci știu că pe cine binecuvântezi tu este binecuvântat, și pe cine blestemi este blestemat. Bătrânii lui Moab și bătrânii lui Madian au plecat având cu ei daruri pentru ghicitor. Au ajuns la Balaam și i-au spus cuvintele lui Balac.”Numeri 22.6-7 

Balac a înțeles că armata lui nu se putea pune cu națiunea Israel, a aflat cum aceștia au învins regi puternici ca pe Sihor, regele amoriților și pe Og regele Basanului cu oștirile lui. Balac știa că ar avea o șansă să-i învingă pe copiii lui Israel dacă ar iniția un atac spiritual plasând un blestem peste națiunea Israel, și făcând asta să îl dezactiveze fizic.

Vrăjitoria pune spiritul uman în robie spirituală impunând astfel limitări victimei, care crede că deține controlul când de fapt este deja controlată și influențată de spirite rele însărcinate și programate să-i aducă pieirea.

Vrăjitoria este reală și creștinii nu sunt învățați în biserici să lupte spiritual. Acest pasaj al Bibliei servește ca dovadă că atunci când oamenii buni nu se pot învinge fizic, se consultă lucrători de vrăjitorie pentru a supune omul spiritual în încercarea de a birui fizic.

În final, ești conștient că realitatea viselor tale îți descoperă ceea ce se întâmplă în realitatea lumii spirituale pro(Dumnezeu este pentru tine și vrea să-L crezi pe El și Cuvântul Lui)sau contra ta(duhurile răutății care vor să le crezi și să intri în acord cu ele )?

Ce decizi să faci după ce visezi ceva ce îți va determina destinul? Vei acționa hotărât sau vei merge mai departe fără să faci nimic împotrivă?

, , De aceea poporul meu va fi dus pe neașteptate în robie”Isaia 5:13 

 

Vreau să îți las o rugăciune pe care să o rostești cu voce tare, cu credință, în fiecare dimineață, ca să anulezi acordurile din vise 

 

, , Tată ceresc, dacă visul din care m-am trezit a fost de la Tine, vin în acord cu scopul și voia Ta pentru viața mea, dar dacă nu a fost de la Tine, blestem, mustru și renunț la orice acord pe care l-am făcut în visele mele. Tată, te rog să rupi și să distrugi toate legămintele rele știute și neștiute care mi-au condus viața, mai ales a blestemelor generaționale, în numele lui Isus.

Mă rog să-mi aliniezi viața după cursul Tău original și să mă redirecționezi pe mine și familia mea de la cursul demonic care în cele din urmă se va sfârși cu distrugere pentru viețile noastre. Tată, mă leg de tot ce mi-ai predestinat în viitor și resping simultan tot ceea ce Satana și spiritele rele au construit pentru a-l implementa în viața mea, în numele lui Isus.

Tată, mă încred în Tine și știu că gândurile pe care le ai pentru mine sunt bune și nu de nenorocire, ca să-mi dai un viitor și o nădejde, Amin.” 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 817
Opțiuni