Păstrează mireasma cerului
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 02/12/2022
    12345678910 0/10 X

Păstrează mireasma cerului

Matei 5:13 „Voi sunteți sarea pământului. Dar dacă sarea își pierde gustul, prin ce își va căpăta iarăși puterea de a săra?”

Mama mea și-a pierdut mirosul în tinerețe, datorită unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o la vârsta de 19 ani; cu toate acestea, nici odată la noi în casă nu a mirosit urât și nici odată mâncarea nu a avut vreun miros dubios. Toată viața ei a iubit florile și le-a îngrijit cu mult drag, cu toate că nu le-a mai simțit parfumul. Le vedea culorile și se bucura ori de câte ori primea o floare până la vârsta de 100 de ani și 22 de zile când a plecat acasă la Domnul.

Una dintre nepoatele mele doctoriță, după ce s-a îmbolnăvit de COVID în anul 2020, și-a pierdut gustul și nu i-a revenit nici după doi ani, totuși continuă să gătească pentru soțul ei și pentru cei doi copii și să se hrănească pe însăși.

Este atât de important să te bucuri de vedere, de miros, de gust și de celelalte simțuri, totuși fără unul dintre ele, te poți bucura de viață.

Dar, dacă în lucrurile spirituale îți pierzi gustul și nu mai simți bunătatea Domnului; dacă nu mai ai poftă să guști măcar să vezi cât de bun este Domnul; Psalmul 34:8, „Gustați și vedeți ce bun este Domnul.” Dacă îți piezi apetitul pentru Cuvântul Scripturii și nu mai ai poftă să-l citești în fiecare zi, sau dacă îți pierzi mirosul pentru cer, atunci este foarte grav.

În cele pământești, viețuiești și fără miros și fără gust, fără vedere, fără auz, fără glas; dar în cele spirituale, toate acestea înseamnă moarte lentă pentru suflet, pentru că, dacă nu-ți mai hrănești omul dinăuntru, atunci încet dar sigur te duci pe o pantă periculoasă.

Dacă nu mai vezi cerul deschis, dacă nu mai guști dulceața Cuvântului Scripturii, dacă nu mai auzi șoapta dulce a Duhului Sfânt și dacă nu mai simți mireasma cerului, ar trebui de urgență să intri în audiență la Cel ce poate să-ți redea vigoarea și sănătatea spirituală.

Pe El, Îl găsești „în odăiță”, când te așezi pe genunchi și te rogi. Îl cheamă Isus și este gata să-ți dea „primul ajutor”.

Domnul să te binecuvânteze!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 271
Opțiuni