Fericiți în Domnul
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 12/08/2022
    12345678910 0/10 X

      Fericiți în Domnul

                                   Matei 5:1-12

            „Când a văzut Isus noroadele, S-a suit pe munte; și după ce a șezut jos, ucenicii Lui s-au apropiat de El.

            Apoi a început să vorbească și să-i învețe astfel: „Ferice de cei săraci în duh, căci a lor este Împărăți cerurilor!

            Ferice de cei ce plâng, căci ei vor fi mângâiați!

            Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!

            Ferice de cei flămânzi și însetați după neprihănire, căci ei vor fi săturați!

            Ferice de cei milostivi, căci ei vor avea parte de milă!

            Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu!

            Ferice de ci împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!

            Ferice de cei prigoniți din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăția cerurilor!

            Ferice va fi de voi când, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni, și vor spune tot felul de lucruri rele și neadevărate împotriva voastră!

            Bucurați-vă și veseliți-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot așa au prigonit pe proorocii, care au fost înainte de voi!”

            Frații mei, pentru cei ce sunteți părinți și nu numai, am un cuvânt de încurajare și vă spun în Numele Domnului Isus, să nu lăsați nici o clipă „garda” jos. Pentru că, satan stă la pândă gata să lovească și să nimicească tot ce este frumos și valoros într-o familie.

Rugați-vă neîncetat pentru copiii dumneavoastră, chiar dacă pentru moment nu vedeți nici un rezultat și nu primiți nici un răspuns de sus, de la Dumnezeu.

            Poate vă rugați de un an, de doi, de zece ani și încă nu vedeți nici un rezultat; totuși vă spun în Numele Domnului Isus: nu lăsați să treacă o zi fără să vă rugați pentru cei dragi.

            Astăzi pot să mărturisesc, că sunt mai mult decât bucuros pentru faptul că, Domnul Dumnezeu a ascultat rugăciunile părinților mei și la rândul „cetei” noastre, ne-a smuls din moarte și din groapa pieirii, pe mine și pe frații mei, datorită rugăciunilor pe care le-au înălțat neîncetat către Domnul.

            Nu au avut bogății pe pământ, dar au fost oameni muncitori și credincioși; nu au avut pământ prea mult; și pe acela pe care l-au avut, li l-au luat comuniștii la colectivizare, nu au avut vile și nici mașini, nu ne-au lăsat mari moșteniri aici, dar s-au rugat neîncetat pentru ca Domnul Dumnezeu să ne mântuiască și să ne îmbogățească în harul Său.

            Nu ne-au purtat pe cărări de munte și nu ne-au dus în concedii la mare, dar ne-au arătat o cale sfântă, dreaptă care duce spre fericirea veșnică.

            Ca oricare dintre părinți, au dorit tare mult să fim mai „bogați”, mai sănătoși, mai fericiți și ne-a încredințat prin rugăciunile înălțate, în brațele Domnului Isus pe care l-au iubit și pe care l-au slujit toată viața lor.

            Și cu adevărat, astăzi mărturisesc din nou, că suntem fericiți și bogați în Cristos Domnul nostru, pentru că părinții nu au încetat să se roage pentru noi. În același timp, vă încurajez pe voi copii; rugați-vă pentru părinții voștri pentru că Domnului Îi sunt plăcute rugăciunile înălțate de voi pentru părunți.

            Nu lăsați garda jos părinți, nu vă descurajați copii; biruința este a Domnului!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 308
Opțiuni