Rezistând când Dumnezu spune: NU! -2-
Autor: Melody Mason  |  Album: Îndrăznește să ceri mai mult  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 08/03/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Rezistând când Dumnezu spune: NU! -2-

   Povestea care urmează este spusă de o femeie care s-a luptat cu o rugăciune fără răspuns.

   Într-o noapte, a avut un vis în care a văzut trei femei îngenuncheate în rugăciune. În vreme ce ele se rugau, Isus S-a apropiat de ele. A venit lângă prima. Și-a pus brațele în jurul ei, S-a aplecat cu iubire și gingășie și i-a șoptit cuvinte pline de încurajare. Ea I-a zâmbit. Apoi, El a mers mai departe. Când a ajuns la a doua femeie, S-a oprit și Și-a pus mâna cu blândețe pe capul ei și S-a uitat la ea aprobator, încurajator. Dar nu a rostit nici un cuvânt de compasiune. Pe lângă cea de a treia femeie care era și ea în rugăciune, a părut că trece fără a-i arunca cel puțin o privire.

   Femeia care visa și-a spus:

   Cât de mult a iubit-o pe prima femeie!

   Celei de a doua i-a oferit aprobarea Lui dar nu aceeași dragoste parcă, iar cea de a treia trebuie să-L fi rănit profund sau să-L dezamăgească de nici nu S-a oprit să-i vorbească sau să o privească.

   Mă întreb de ce oare a fost așa de dezamăgit de cea de a treia femeie?

   Pe când încă visa, Domnul i S-a arătat și sta înaintea ei vorbindu-i cu blândețe:

   O, femeie, cât de greșit înțelegi acțiunile Mele! Să-ți spun de ce am făcut ceea ce am făcut. Prima femeie îngenuncheată are nevoie de dovezile grijii și dragostei Mele pentru a se menține pe cărarea cea sfântă. Fără acestea ea ar fi căzut. A doua femeie are o credință și o dragoste mai puternice și mă pot încrede în ea indiferent ce se întâmplă în jurul ei. A treia femeie pe care ți s-a părut că o ignor, are o credință și o dragoste superioare iar pe ea o pregătesc prin acțiuni aspre și fără zăbovire pentru cea mai înaltă și sfântă slujire.

   Vezi tu, ea Mă știe într-un mod personal și are o încredere de neclintit astfel că nu are nevoie de cuvinte, priviri, manifestări exterioare ale aprobării Mele. Ea nu este descurajată de circumstanțele prin care permit să treacă sau de rugăciunile ce nu au primit răspuns. Ea are încredere în Mine atunci când sentimentele, rațiunea și orice instinct natural ar îndemna-o să se revolte, pentru că știe că Eu lucrez în ea pentru veșnicie și că ceea ce fac, deși ea nu știe sau nu înțelege pe moment, va înțelege mai târziu.

   Sunt tăcut în dragostea Mea pentru că iubesc dincolo de puterea de exprimare a cuvintelor, dincolo de înțelegerea pe care o are inima umană. Ai încredere în Mine, copilul Meu, nu te-am uitat - ci doar o pregătesc pe femeia aceea pentru tine și pentru binecuvântări mai mari.

  Te simți uitat și părăsit de DUMNEZEU AZI! Să știi că nu ești - chiar dacă nu Îi simți prezența, odihnește-te în asigurarea că El este aproape pentru că Biblia spune că EL  nu ne va părăsi și nici nu ne va uita.

   Prin rugăciune sinceră noi intrăm în legătură ce Cel infinit. Poate că, în clipa în care privirea RĂSCUMPĂRĂTORULUI nostru se îndreaptă spre noi plină de compasiune și dragoste nu observăm nici o dovadă vizibilă, dar aceasta se întâmplă întocmai.

   Poate că nu simțim atingerea Lui evidentă, dar brațul Său ocrotitor e întins asupra noastră cu iubire și înțelegere duioasă.

   Poate fi greu să ne imaginăm acum dar ni s-a spus că în viața viitoare, tainele care aici ne-au necăjit și dezamăgit ni se vor desluși. Vom vedea că rugăciunile noastre aparent neascultate și așteptările noastre zadarnice s-au numărat printre binecuvântările cele mari.

   David Wilkerson scria la 27 aprilie 2011 pe blogul său:

   A crede când totul eșuează este mult mai plăcut înaintea lui Dumnezeu și îi produce mai multă bucurie. Isus i-a spus lui Toma:

   Ferice de cei ce n-au văzut, și au crezut. Ioan 20.29

Amin, aceasta-i adevărata credință-să nu vezi ceva concret și totuși, să-L crezi și să-L iubești pe Cel Nevăzut!
Adăugat în 11/03/2021 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 374
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni