Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Noi Frontiere
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Misiune
Resursa adaugata de victor_802006 in 02/12/2016
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
Noi Frontiere

Dragi prieteni,

Îmi face plăcere să deschid acest mesaj de salut către dumneavoastră reamintindu-vă cuvintele Mântuitorului: „Duceţi-vă și faceţi ucenici din toate neamurile…”

Crescând într-o biserică evanghelică, mult timp doar le-am ascultat, asemenea vouă, transmise de la amvon, fără să cred sau să înteleg că îmi sunt adresate mie. Din atitudinea celor mai mulţi creştini din jurul meu realizam că nici ei nu pricepeau faptul că aceste cuvinte ar avea cumva de-a face cu ei. Tot ce conta era să avem un program de biserică frumos.

De ceva timp însă, lucrurile s-au schimbat radical în ceea ce mă priveste. Acum înteleg mai mult ca oricând importanţa crucială a Marii Însărcinări şi caracterul ei imperativ, pentru că înţeleg Cine este Cel ce a dat-o: Isus Cristos – Fiul lui Dumnezeu.

Acum, aceste cuvinte rostite de Domnul nostru nu mă mai lasă indiferent, ci îmi produc un fel de nelinişte benefică. Ori de câte ori încerc să construiesc o zonă de comfort în jurul meu aud cumva, din nou şi din nou, porunca Lui plină de dragoste: „Duceţi-vă!”

Alege şi tu să fii unul dintre cei care vor preţui ultimele cuvinte rostite de Domnul Isus înainte de înăltare. Milioane de oameni ne aşteaptă dincolo de frontierele etnice, sau culturale, sau lingvistice, sau sociale pentru a le duce Vestea Bună.
Lasă-te atins ca să poţi atinge pe altii! Lasă-te schimbat ca să poţi schimba pe alţii!

Acest website conţine informaţii despre modul în care te poţi echipa pentru misiune sau poţi deveni partener în misiunea mondială. Nu ezita să ne contactezi!

Cu dragoste în Cristos,

Pastor Gheorghe Riţişan

Tel. 0364/808.667, Mobil. 0743/064.787

Str. Plopilor nr.68/178, cod 400383, Cluj-Napoca, România

E-mail: [email protected]

www.noifrontiere.ro

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 342
Opțiuni