O veste bună despre abuzul sexual al copilului!
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Sexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 14/07/2016
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
O veste bună despre abuzul sexual al copilului!

de Jimmy Hinton

Este ușor să te descurajezi. Tot ce ai de făcut pentru asta este să dai drumul la știrile locale sau să citești ziarul local. Chiar și în orășelul nostru poveștile despre abuz abundă… și abundă tot mai mult. La fiecare câteva săptămâni apare numele cuiva pe care îl cunosc personal. Iată știrea cea rea – poveștile care apar la știri în fiecare zi îi includ doar pe abuzatorii care au fost prinși. Pentru fiecare abuzator care apare în ziar mai sunt zece care abuzează nestingheriți zeci de copii.

Bine, destul cu știrile deprimante. Știrea cea mare este că tot mai mulți supraviețuitori ai abuzului sunt responsabilizați pentru a vorbi despre abuz și a găsi vindecare, datorită unor oameni minunați cu inimi mari. Iar eu anticipez că acest tipar va continua să se repete. Cifrele au putere și tot mai mulți supraviețuitori s-au săturat să trăiască în umbra abuzatorilor. Există misiuni care au luat naștere din convingere. Sunt fericit să văd lucrarea pe care prietena mea, Angela Williams, o face la Voice Today. [1] Ca supraviețuitoare a abuzului sexual al copilului, Angela s-a plasat cu curaj într-o poziție de vulnerabilitate, pentru a-i ajuta pe alții să se vindece de abuz, în timp ce îi instruiește pe oameni cum să prevină abuzul.

Iacov 1: 12 spune: „Ferice de cel ce rabdă ispita. Căci, după ce a fost găsit bun, va primi cununa vieţii pe care a făgăduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc. ” Nu o spun cu ușurință – oricine luptă contra atacului lui Satan împotriva sufletului omenesc va fi încercat din greu. Lui Satan nu-i place vindecarea și va face totul pentru a descuraja și a înșela. Sunt mândru că Angela și mulți alți prieteni duc această luptă alături de noi, în ciuda grelelor încercări.

Bunul meu prieten Les Ferguson, Jr. [2] este încă unul dintre cei care duc cu credincioșie această luptă. Les va ține discursul inaugural la rugăciunea de la micul dejun Stând în Spărtură al Angelei pe 1 noiembrie în Marietta, Georgia. Dacă nu i-ați auzit povestea, trebuie să o auziți. Les este o încurajare pentru atât de mulți. Vă rog, luați în considerare să fiți parte a acestui eveniment, fie că puteți să fiți prezenți, fie că nu. Angela va avea supraviețuitori care vor povesti cum au supraviețuit. Va fi rugăciune, vor fi lacrimi și va fi multă dragoste la acest eveniment.

Dr. Bruce Wilkinson (Rugăciunea lui Iaebeț)[3] va vorbi seara la Universitatea Emory. Vă rog, luați în considerare susținerea acestui efort minunat și simțiți-vă încurajați că tot mai mulți oameni își alătură forțele pentru a combate și a preveni abuzul!

Note

[1]www. hopethrives. com.

[2]www. lesfergusonjr. com.

[3] Bruce Wilkinson, The Prayer of Jabez: Breaking Through to the Blessed Life, carte disponibilă pentru comenzi pe site-ul www. amazon. com.

[Jimmy Hinton, Some Good News About Abuse! Copyright © 2014 Jimmy Hinton. Tradus și publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat inițial pe site-ul www. churchprotect. org. ]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 692
Opțiuni