Planul lui satan “Cum sa-i tinem pe crestini departe de rugaciune si de sursa ajutorului lor ISUS“
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de joshua49 in 07/03/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Planul lui satan “Cum sa-i tinem pe crestini departe de rugaciune si de sursa ajutorului lor ISUS

Intr-o zi satan a facut sfat cu subalternii lui ,cerand propuneri privind : Cum sa-i tinem pe crestini departe de rugaciune si de sursa ajutorului lor  ISUS “?Daca se roaga ,oamenii ne parasesc pe noi si incep sa pastreze legatura cu cerul,creindu-si o relatie intima TATA-FIU/TATA-FIICA! Dupa ce si au castigat aceasta conexiune cu ISUS,puterea noastra de peste ei e rupta,zdrobita!”Nu putem tolera asta!

Haideti sa-I facem sa duca la bisericile lor  doar ca sa-si umple burtile la mesele lor festive”Zise de –dragoste”Sa se stranga doar ca sa nu mai fie imprastiati! FURATI-LE timpul de rugaciune si studiu biblic,sa nu aiba timp sa intre in contact cu ISUS al lor!Cum sa aduca laude prin cantari lui ISUS alo Lor.Dumnezeul lor se pogoara in mijlocul laudelor  si al rugilor! Asta e sarcina voastra dracii mei!Distrageti-le atentia ,sa-l piarda pe Mantuitorul lor si sa nu castige FORTA PE GENUNCHI PRIN RUGACIUNE FIERBINTE! Biruintele si le-au castigat pe genunchi!

“Si cum facem asta”? ,au intrebat demonii lui...PASTRATI-le timpul ocupat cu maruntisuri,lucruri neesentiale de viata si inventati nenumarate scheme pentru a le tine mintea ocupata!Tenteaza-i  cu idea de “petrece!petrece,mai fa ceva si pentru tine! si “Imprumuta-te! Imprumuta-te! (ca sa-I obsedam apoi datoriile sa- facem sa-si piarda somnul si linistea….)

Sotii sa –si ia doua joburi_sa nu mai treaca pea casa!Sotiile sa trudeasca acasa si la locul de munca 7 zile/7 10-12 ore/zi-astfel incat aceasta sclavie sa le goleasca mintea de ISUS,sa le descarce bateria duhovniceasca…..Spuneti-le : aveti 1 oralibera ..Petreceti-o cu copiii  vostri!Rugaciunea mai incolo….Asa familiile se vor fragmenta,certurile se vor intensifica,disperarea –I va cuprinde…..Bombardeaza-le mintea cu indemnuri”Joaca-te pe smartphone “ ai sit u nevoie de putina recreere!Fa-I sa-si puna manele cand conduc masina.Tot spre a-I indeparta de ISUS,scoateti in calea lor pe unde se duc:TV,Monitoare,panouri publicitare cu imagini sexy,cu bauturi,cu mancare … in magazine,MALL-uri ,restauranteMuzica lumeasca sa-I  “invadeze”In mintea lor sa se adune acest BALAST ce vas curt-circuita si apoi taia legatura lor cu ISUS-Protectorul lor!

Cand merg la doctor,umple-le masutele cu ziare,reviste,stiri non-stop!INvadeaza orizontul lor visual cu oferte,promotii…Pe internet,innundati-le cutiile postale cu email-ri spam,cu cataloage,cupoane,oferindu

le SPERANTE FALSE,ideea de capatuiala daca fac economii...Obsedati-i cu conceptul cu doar cele frumose si neaparat  slabe FILIFORME (Top-modele) au sanse in lume.Astfel sotii si copii lor vor crede dca doar frumusetea exterioara  e ceea ce  e important si iti da accesul la success! Sotii sa devina nemultumiti de sotiile lor mai  “rotunjoare”.Sotiile sa fie obosite,cu migrene  si sa refuze intimitatea cu sotii lor si dragostea de care au ei nevoie.Asa ei vor incepe sa se uite dupa alte femei  si pacatl se va inmulti! ASTA LE  VA FRAGMENTA FAMILIA  F . RAPID!

Da-le MOS CRACIUN-iarna,distrage-le atentia copiilor lor de la nasterea MANTUITORULUI si de la sensul real al  acestei sarbatori! Da-le un IEPURAS –de PASTE,asa ca sa nu mai vorbeasca de INVIEREA LUI ISUS si biruinta LUI asupra Noastra si a Boldului mortii!Doar sa cumpere cadouri,sa manance pana crapa.sa bea…,sa se imbuibe si sa puna pacat peste pacat!

Chiar si relaxarea lor pe Facebook,la munte,la mare ,SA FIE EXCESIVA! Sa piarda normalitatea si masura cumpatarii! Fa-I sa fie ocupati sa mai iasa in natura sis a vada frumusetile create de Dumnezeul Atotputernic!Mai bine trimitei-I la meciuri,la filme,la seriale –sa stea pironiti la TV ore in sir! Atunci  cand isi mai amintesc de biserica duminica , fa-I sa se intalneasca doar sa barfeasca unii pe altii,sa se invidieze,sa se certe ,sa se raneasca.Cantarea de lauda se fie uitata ,rugaciunea formala ,sa fie rapida ca un intercity ce nu mai opreste in garile mici .Toti sa  aibe mintea in alta parte ,sa nu mai poata concentra si sa plece apasati,tulburati,cu constiinta patata ca au pacatuit chiar si in biserica! Sa –si spulbere sansa de ajutor si iertare ,pastrand  NEIERTARESa nu beneficieze de sansa de a scapa de poveri lasandu-le la crucea lui ISUS  al lor .Sa nu se roage serios ,sa nu capete ajutor  si lumina de le EL! SA NU AIBA TIMP  SA-L CAUTE  PE ISUS  AL LOR!  Cei  care  au cazut  de la credinta,sa  nu auda  oferta lui ISUS:” Reinnoiti  legamantul cu mine, doriti eliberarea si apoi cereti –o  cu lacrimi.Eu ma voi indura de voi negresit.Nu mai puteti sa va rugati? Atunci cereti Duhului Sfant sa mijloceasca pentru voi…Tineti-I pe toti  OCUPATI

F.f.  curand isi vor sacrifica sanatatea ,nu doar familia, viata ,linistea… Hurra! Au strigat dracii! O sa functioneze negresit acest plan!Dracii au dat navala cu sarg sa realizeze acest plan,au cauzat crestinilor neveghetori ,pierderi,dureri, si toti au cazut in capcanele lor.Nu au rezistat ispitelor si niciunul nu si-a mai amintit sa spuna altora de jertfa lui ISUS si puterea LUI de  a schimba vietile celor ce  striga le el constant.

“Satan a decretat” recomand sa taiati orice sansa celor prea obositi,prea ocupati,prea distrasi sa mai aibe rugaciune in odaita!Pe astia nu-I ratati,mintiti-I ca  nu mai sunt ascultati de  Mantuitorul lor!Au devenit lucratorii mei cei mai sirguinciosi! Va asteapta mici  stimulente pe voi cei ce NU va rugati lui Dumnezeu si NU-I  mai multumiti  Lui pentru ceva ! Va voi folosi in afacerile mele….lui Dumnezeu nu -I mai ramane nimic.Ce conteaza ca EL a jertfit pe Fiul sau pentru voi! Pe mine m-ati ales zilnic  in detrimentul  LUI! Eu va pot da fleacuri,ca sunteti ieftini,va fac sa vedeti ca sunt lucruri scumpe,valoroase,ca tot v-ati pierdut ochii sufletului si va pot amagi cu orice!

Mesajul  ilustratiei:

Asa ne amageste satan ,nu renunta la rugaciune in odaita si pazeste-ti piciorul cand intri in casa LUI! Avem la TATAL un Mijlocitor pe ISUS care daca ne intoarcem la EL ,ne reinnoim legamantul si-I cerem sa lupte EL in locul nostrum,NU ne va lasa de izbeliste! EL ESTE CREDINCIOS LEGAMANTULUI facut cu noi si SANGELE LUI are putere sa ne spele ,sa ne vindece, sa ne restaureze .De noi depinde daca ne lasam “inghititi de satan sau il lipsim de trofeul sufletelor noastre ,cerandu-I lui sa ne salveze inca odata!

 

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1392
  • Export PDF: 4
Opțiuni