De ce 27 de morţi şi 146 de răniţi? II
Autor: E.P. Vigil  |  Album: La ordinea zilei  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de epvigil in 03/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
De ce 27 de morţi şi 146 de răniţi? II

          Halloween este o sărbătoare satanică, listată ca Sărbătoare Satanică în calendarul Sărbătorilor Satanice. Tipul: sânge şi sexual. Scopul: Climax sexual, asocierea cu demoni, animal şi/sau sacrificiu uman.

  Eram sigur că voi fi întâmpinat cu multe întrebări la muncă – aud în jurul meu acelaşi lucru, indiferent cu cineva aş vorbi. Şi opinia mea contează, mi s-a spus – o dată în viaţa lor erau curioşi să vadă ce o să spună pocăitul.

            Şi în mod ciudat, au fost de acord cu mine...

            Astăzi am avut timp să mă documentez mai mult. Am fost surprins să aflu că Adrian Despot a fost la concertul din club Colectiv – acesta fiind uşor rănit.

            Trupa care îşi lansa un album nou se numeşte Goodbye to Gravity (Adio Gravitate), şi piesa pe care o cântau în timp ce focul a început se numeşte ‚The day we die’ (Ziua în care murim).

            Părerile mele sunt rareori acceptate ori validate... Se vorbeşte despre Dumnezeu foarte mult, dar pârâşul nostru, diavolul, este lăsat afară din conversaţiile noastre. Ducem o luptă fără arme! Cei mai mulţi se luptă fără arme! Din cauza asta vedem atâţia tineri căzuţi sub poverile păcatelor dintre cele mai groaznice. Acum douăzeci de ani fetele noastre erau considerate a fi dintre cele mai virtuase – iar acum? Cu părere de rău pentru sufletele celor ce s-au rătăcit astfel... aflu că băieţii lumii acesteia vorbesc despre fetele noastre, că practică sexul oral şi anal FIINDCĂ: au fost învăţate că virtutea ce constă în virginitate este sacră – dar nimeni nu le-a spus că sodomia a fost păcatul de care Sodoma s-a făcut vinovată, că FOC DIN CER a curăţat lumea de astfel de oameni. Fetele noastre nu au fost învăţate că o dată ce se deschid din punct de vedere sexual faţă de un băiat, indiferent că e vorba de o formă de sex ori un sărut, INDIFERENT, diavolul le încununează cu poveri şi spirite de curvie, de fornicaţie din pricina cărora cel mai probabil, dacă nu vor găsi un suport spiritual, dacă nu se vor refugia în rugăciunile şi posturile celor dragi ai lor – dacă nu vor lupta... Iadul... Iadul a mai câştigat un suflet.

           

            Cine mai vrea să postească într-o lume în care îţi permiţi totul? ! Şi, există diferite tipuri de posturi! Învaţă cineva lucrurile acestea? Postul negru nu este singura opţiune. Dumnezeu nu este neînţelegător. Ştie că unii lucrează  12 ore pe zi, nu pot să nu bea apă... Cunosc persoane care atunci când postesc, mănâncă doar pâine cu sare şi apă. Alţii, doar porumb fiert cu sare şi apă. Alţii, doar legume fierte. Cercetaţi scripturile, vedeţi ce armă vi se potriveşte şi luptaţi! LUPTAŢI!

           

            Fiindcă dacă nu o veţi face, este ca şi cum aţi fi pierdut deja. Nu se poate să nu lupţi, nu se poate să fi scuzat de la câmpul de bătălie. EŞTI DEJA PE CÂMPUL DE BĂTĂLIE. Ce vei face? Vei sta în loc, cu ochii în tabletă, urmărind materiale pornografice în timp ce oamenii din jurul tău cad pradă sabiei diavolului? Ori, îţi vei mânca hot-dog-ul, iubindu-ţi confortul şi onorându-ţi stomacul în timp ce lângă tine PE CÂMPUL DE LUPTĂ, în genunchi, în post deja de o săptămână se află un bărbat ce stă înaintea lui Dumnezeu cerând ajutor în lupta cu ispita de a se auto-satisface?

           

    

               //Renunţă şi imploră pentru libertate.

               //Încă un rând sare în flăcări.

 

                //Tot timpul în care ne-am simţit atât de goi

               //  În timp ce speranţele noastre au fost atârnate de spânzurători

                 //Tot timpul acesta am fost închişi undeva

                 // Şi nu aveam nimic de spus

                 //  Până astăzi.

 

                  // Nu sunt numere, suntem liberi, suntem atât de vi.

                   //Şi ziua în care renunţăm este ziua în care murim.

(Selecţie din versurile melodiei The day we die - traduse în limba română)

 

Nu m-ar surprinde ca totul să fi fost planificat. Nu m-ar mira ca totul să fi făcut parte dintr-un ritual satanic. Numai Dumnezeu ştie câte spirite demonice pot fi invocate cu preţul atâtor sufletele ucise pentru diavolul. Anton LaVey, fondatorul bisericii satanice şi scriitorul bibliei satanice a spus: mă bucur că părinţii creştini îşi lasă copii să se închine diavolului cel puţin o zi pe an.

Cred că e timpul să ne luăm credinţa în serios, şi lupta de asemenea... Fiindcă 

Efeseni 6:12-14

12 Căci noi nu luptăm împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva stăpânirilor, a autorităţilor şi a puterilor acestui veac întunecat, împotriva duhurilor rele din locurile cereşti. 13 De aceea, luaţi toată armura lui Dumnezeu, ca să puteţi rezista în ziua cea rea şi, după ce aţi făcut totul, să rămâneţi în picioare. 14 Aşadar, ţineţi-vă tari, având mijlocul încins cu adevărul, fiind îmbrăcaţi cu platoşa dreptăţii

http://www.infocrestin.com/video-ritual-satanic-in-saptamana-patimilor-in-clubul-mortii-s-au-dat-foc-la-cruci-intoarse-si-s-a-facut-baie-in-sange-de-animal-a-fost-invocat-diavolul/
Adăugat în 03/11/2015 de ionela_baloi
Cine seamana vant, culege furtuna!
Adăugat în 05/11/2015 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 1425
  • Comentarii: 2
Opțiuni