Atitudini cu privire la refugiaţii sirieni şi religia Islamică
Autor: E.P. Vigil  |  Album: Te provoc să descoperi adevărul  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de epvigil in 19/09/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Aş vrea să înţelegeţi faptul că Ştirile de la ora 5, nu prezintă toate adevărul. Şi astfel lumea este manipulată.    

            Exemple? Imaginea religiei islamului. Oricând se vorbeşte despre Islam la ştiri, aceasta este depictată ca fiind ‚O religie a păcii’. Adevărul este că Islamul este singura religie care cere adepţilor să ucidă în numele credinţei. Un islamist, fiul unui lider Hamas, s-a convertit la creştinism oferă interviu unui post de televiziune musulman.

Reporterul: Vrei să spui că părerile tale cu privire la ceea ce tu numeşti Islamul lui Hamas e ceea ce te-a împins să colaborezi cu israeliţii?

El: Cine a spus că că există un islam al lui Hamas ori un islam al lui Al-Qaeda?

Reporterul: Păi despre asta vorbeşti.

El: Nu. Nu asta spuneam. Ceea ce spun este că Islamul este Islam şi Coranul este Coran şi Coranul suferă de personalităţi multiple şi dumnezeul Islamului suferă de personalităţi multiple. Toţi musulmanii care sunt credincioşi dumnezeului Islamului dau interpretare cărţii aşa cum doresc ei dar asta nu neagă caracterul ucigaş şi terorist al Islamului care incită oameni, prin Coran, să ucidă şi să se sinucidă prin atacuri-bombă.

Reporterul: Unde în Coran se cere a lua acţiuni de teroris?

El: În capitolul Al-Tawbah (9), versetul 5 şi 29. Problema este că musulmanii nu îşi înţeleg propria religie. Chiar îi rog pe musulmani să citească Coranul şi să îşi înţeleagă propria religie înainte să spună că religia lor ar fi o religie a păcii şi a compasiunii. Dumnezeul Islamului îţi cere să ucizi pe oricine nu este musulman. Dumnezeul Islamului îţi cere ţie să mă omori pe mine astăzi.

Reporter: Dar nu eşti de acord că Islamul recunoaşte alte religii, îl laudă pe Isus, recunoaşte Iudaismul şi aşa mai departe? Recunoşti sau nu recunoşti asta?

El: Există anumite păreri ale unor gânditori islamici, dar autoritatea lor nu este mai mare decât cea a dumnezeului Islamului care spune ‚Omoară oamenii Cărţii oriunde îi găseşti.’.

Reporterul: Cum poţi să spui asta? Unde scrie în Koran să omoare oamenii Cărţii?

El: Scrie ‚Omoară închinătorii la idoli oriunde îi vei găsi.’, citeşte surah.

Reporterul: Dar oamenii Cărţii nu sunt închinători la idoli, nu?

El: Dacă vrei să avem o discuţie în contradictoriu, e în regulă. Este Mohamed, profetul Islamului, modelul suprem de urmat pentru musulmani?

Reporterul: Tu ce crezi?

El: Nu a omorât Mohamed pe evreii din Khaybar, ori nu? Tu să îmi spui mie! Nu mai zăpăciţi adevărul. Musulmanii trebuie să fie sinceri cu ei înşişi şi mai apoi cu restul lumii. Mohamen, modelul suprem al musulmanilor, a omorât evreii din Khaybar, Qureiza şi Nadhir. Le-a omorât copii şi le-a luat femeile captive. Acesta este modelul suprem al musulmanilor.

Reporterul: Deci problema ta este una ce ţine de evenimente din trecut, nu cu privire la lucruri ce se întâmplă în prezent?

El: Problema mea este cu profetul mincinos Mohamed şi cu dumnezeul Islamului.

 

Versetul 5 :  După ce lunile sfinte se vor fi scurs, ucideţi-i pe închinătorii la idoli oriunde îi veţi afla, capturaţi-i, încercuiţi-i, puneţi-le capcane! Dacă se căiesc însă, dacă îşi săvârşesc rugăciunea, dacă dau milostenie, daţi-le drumul. Dumnezeu este Iertător, Milostiv.

 

Versetul 29: Războiţi-vă cu cei care nu cred în Dumnezeu şi în Ziua de Apoi, cu cei care nu socot oprit ceea ce Dumnezeu şi trimisul Său au oprit, cu cei care nu ţin Legea Adevărată dintre cei cărora li s-a dat Cartea. Războiţi-vă cu ei până vor plăti tributul cu mâna lor după ce au fost umiliţi.

 

Traducere Coran: George Grigorescu

 Clipul cu interviul poate fi găsit pe Youtube sub numele: Wretched: Islamic Smackdown

            Islamul nu este o religie a păcii, ori a compasiunii. E o religie opresivă care instigă la acte de violenţă împortriva oricărui non-musulman. Dacă veţi căuta pe youtube, găsiţi videoclipuri în care persoane ale acestei religii distrug morminte ale soldaţilor americani, ucid oameni cu sânge rece şi altele.

            Atitudinea noastră în ceea ce priveşte refugiaţii? E timpul să ne unim în rugăciune, indiferent de ramura denominaţiunii creştine sub care ne aflăm. Să ne rugăm ca Dumnezeul să ne izbăvească de acest popor. E vremea să ridicăm altare indiferent unde ne aflăm. Fiecare familie să fie în sine o biserică. Invit la timp de părtăşie în familie, în fiecare seară, un psalm, o rugăciune. Vremuri grele vin... E timpul să ne pregătim.

În sfârşit, un articol care prezintă realitatea despre islam şi invazia musulmanilor în Europa. Ultimul paragraf este revelator: este timpul să ne rugăm ca Dumnezeu să ne scape de acest popor. Un alt articol bun pe tema invaziei este "Criza civilizației, nu a imigraţiei", care prezintă manipularea ai cărei victime au devenit mulţi creştini. Poate fi citit la filedinjurnal.ro/criza-civilizatiei-nu-a-imigratiei/.
Adăugat în 20/09/2015 de victor_802006
Statistici
  • Vizualizări: 1716
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni